O prostituată care a furat 900 de lei de la un bărbat cu care a întreținut relații sexuale și doi complici, condamnați la închisoare cu executare

O femeie și doi bărbați din Alba au fost condamnați la pedepse cu închisoarea pentru furt. Victima este un bărbat care anterior a întreținut relații sexuale cu femeia, aceasta fiind prostituată.

Infracțiunea a avut loc în martie 2012, dar inculpații au fost trimiși în judecată abia patru ani mai târziu, în 2016. Miercuri, 5 iulie 2017, Judecătoria Alba Iulia a pronunțat prima decizie în acest dosar. Fiecare dintre cei trei inculpați, Muscă Maria Cristina, Bârz Ioan și Simu Adrian Ioan, au fost condamnați la câte 6 luni de închisoare cu executare.

ELIT

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, unde a fost instrumentat dosarul, Muscă Maria Cristina, în urma unei înțelegeri cu ceilalți doi inculpați, a întreținut raporturi sexuale cu persoana vătămată într-un apartament din Alba Iulia după care i-a sustras acesteia suma de 900 de lei. Ulterior, femeia a împărțit banii cu cei doi complici ai săi. Cei trei sunt judecați pentru furt și complicitate la această infracțiune. Inițial, procurorii au derulat cercetări și cu privire la comiterea infracțiunii de proxenetism dar, în final, au dispus clasarea cauzei din acest punct de vedere.

Instanța i-a mai obligat pe cei trei să îi returneze persoanei vătămate suma de 900 de lei și să plătească fiecare câte 440 de lei cu titlul de cheltuieli judiciare. Decizia Judecătoriei poate fi contestată la Curtea de Apel Alba Iulia. Până la pronunțarea unei sentințe definitive, inculpații beneficiază de prezumția de nevinovăție

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...