Rămâi conectat

Actualitate

O mare companie de asigurări a intrat în faliment

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Carpatica Asig a intrat în faliment, acesta fiind al doilea cel mai mare faliment după cel al companiei de asigurări Astra.

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară a aprobat retragerea autorizaţiei de funcţionare a societăţii Carpatica Asig S.A., ca urmare a constatării stării de insolvenţă a societăţii, şi promovarea cererii de deschidere a procedurii de faliment.

Carpatica avea o cifră de afaceri de 130 de milioane de euro pe an şi 500 de angajaţi.

Președintele Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), Mișu Negrițoiu, spunea recent într-un interviu pentru Agerpres că șansele de salvare ale companiei de asigurări Carpatica Asig sunt foarte mici, adăugând că situația asigurătorului va fi clarificată curând.

„Avem cele trei mari cazuri: Astra, Carpatica, City Insurance. Astra este deja istorie, la Carpatica probabil vom ști foarte curând încotro se îndreaptă. Șansele de a fi salvată sunt foarte mici. Sper ca lucrurile să nu meargă în aceeași direcție și la City Insurance. Deocamdată, la City există un plan de redresare pe care urmează să-l aprobăm, există niște angajamente de capitalizare”, a spus Mișu Negrițoiu, întrebat dacă ar putea exista schimbări în rândul jucătorilor din piața de asigurări.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea