Rămâi conectat

Curier Județean

SEBEȘ: Femeie lovită de un autovehicul pe trecerea de pietoni

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie a fost transportată de urgență la Spitalul Municipal Sebeș după ce fost acroșată de un autoturism pe trecerea de pietoni.

Potrivit polițiștilor accidentul s-a produs pe str. Dorin Pavel din municipiu.

UPDATE: Din informațiipe primite de la echipa de cercetare deplasată la fața locului pentru a stabili cu certitudine cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier, femeia, în vârstă de 80 de ani, a fost acroșată de un utilaj de mare tonaj în timp ce traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni. Din fericire aceasta nu a suferit răni grave însă a fost transportată la spital pentru investigații medicale.

UPDATE 1: ”Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că M.I., de 31 de ani, din comuna Berghin, judeţul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară în direcţia Sebeş – Petreşti, a surprins şi accidentat o femeie în vârstă de 83 de ani, din Sebeş, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător. În urma accidentului femeia a suferit leziuni la nivelul claviculei drepte şi a rămas internată în spital. Conducătorul autospecialei a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu se afla sub influenţa alcoolului. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentanții IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea