Rămâi conectat

Ştirea zilei

O femeie din comuna Mogoș a decedat sfâșiată de propriii câini. Moarte violentă ca urmare a hemoragiei masive

Ziarul Unirea

Publicat

în

O femeie, C.V., din comuna Mogoș, județul Alba, a murit sâmbătă, după ce a fost mușcată de propriii câini de pază pe care îi ținea în curtea casei unde avea domiciliul.

caini violentiÎn urma necropsiei s-a stabilit că moartea a fost violentă și a survenit ca urmare a hemoragiei masive.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Alba, o femeie născută în anul 1939 din satul Cristești, comuna Mogoș, a decedat sâmbătă din cauza plăgilor cauzate de mușcătura canină.

Vârstnica trăia singură și era vizitată de nepoți care nu domiciliază în aceeași localitate. Potrivit unor informații, femeia și-a găsit sfârșitul după ce ar fi încercat să salveze o găină din ghearele animalelor. Vârstnica ar fi văzut cum câinii, cel mai probabil din rasa ciobănesc românesc mioritic, pe care-i avea pentru paza casei si a animalelor, au atacat o găină. Baticul femeii era la câțiva metri de cadavru, iar împrejur s-au găsit mai multe pene.

Vecinii spun că era o femeie harnică care își vedea zilnic de treburile gospodărești. Animalele pe care le creștea îi aduceau un venit în plus, pe lângă pensie.

Cazul a fost semnalat de vecini prin 112. O echipă de medici a sosit la locul tragediei însă femeie era deja decedată. Nu se știe dacă a fost atacată de 2, 3 sau 4 câni – IPJ Alba a confirmat că nu a fost doar unul.

Poliția a deschis o anchetă. Revenim cu amănunte. (D.S.)

UPDATE comunicat IPJ Alba: „La data de 18 iulie, în jurul orelor 09,45, Poliţia Oraşului Abrud a fost sesizată cu privire la faptul că la o locuinţă din localitatea Cristeşti, comuna Mogoş, a fost găsit cadavrul unei femei, prezentând mai multe plăgi, posibil muşcături de animale.

Echipa de poliţişti deplasată la faţa locului a identificat, pe un fânaţ, cadavrul lui C.V., de 76 de ani, care prezenta mai multe leziuni la nivelul mâinilor şi al spatelui.

Se pare că victima locuia singură şi avea 4 câini de talie mare, care au fost găsiţi liberi, în zona locuinţei sale.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Câmpeni, iar în urma necropsiei, medicii legişti au concluzionat că moartea a fost violentă şi s-a datorat

hemoragiei externe masive ca urmare a multiplelor plăgi prin muşcătură canină.

În cauză nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului.”

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificați la etapa națională olimpiadei de geografie. Alte premii obținute de elevii militari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificați la etapa națională olimpiadei de geografie. Alte premii obținute de elevii militari Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, s-au calificat la etapa națională olimpiadei de geografie. Elevii militari au mai obținut un premiu II la același […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea