Rămâi conectat

Actualitate

Noul SPRAY nazal care omoară virusul COVID-19 în proporție de 99,99%. Este recomandat celor nevaccinați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O nouă descoperire în domeniul medical. Cercetătorii susțin că acest spray omoară coronavirusul și că ar fi putut preveni multe dintre infectările cu Sars-Cov-2 de la nivel global, scrie Times of Israel.

„Sperăm că spray-ul nostru nazal va salva acum multe vieți în țările care așteaptă vaccinul. Acest produs va fi accesibil și poate fi utilizat pentru a preveni orice infecție respiratorie virală. Conține un antiviral cu spectru larg care ucide toți virușii și toate variantele”, a declarat biochimistul Gilly Regev, inventatorul produsului, preluat de DCNEWS.ro.

Enovid este considerat de cei care l-au inventat ca fiind „echivalentul dezinfectantului de mâini pentru nas”, asta pentru că ar crea o barieră în căile nazale care blochează și ucide virușii. Ar putea fi o soluție pentru persoanele care nu s-au vaccinat, a mai explicat Gilly Regev.

Unde se vinde spray-ul

Israelul va deveni prima țară în care se vinde spray-ul. Ministerul Sănătății a dat aprobarea provizorie pentru vânzarea sa ca medicament adecvat pentru persoanele cu vârsta de până la 12 ani, ceea ce înseamnă că ar putea fi utilizat de mulți care nu sunt încă aprobați pentru vaccinurile împotriva coronavirusului.

Produsul a fost aprobat deja și în Noua Zeelandă, iar documentația a fost trimisă pentru avizarea spray-ului și în alte țări, cum ar fi Marea Britanie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea