Rămâi conectat

Actualitate

Nouă avertizare METEO: COD GALBEN de ploi torențiale și vijelii în Alba, până mâine

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nouă avertizare METEO: COD GALBEN de ploi torențiale și vijelii în Alba, până mâine

ANM a emis astăzi o atenționare meteo de tip COD GALBEN de instabilitate atmosferică accentuată valabilă în Alba și alte județe din țară, în intervalul 17 iunie, ora 11:00 – 18 iunie, ora 06:00.

În intervalul menționat, în Transilvania, Moldova, Oltenia, Muntenia și local în Dobrogea și Banat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Vor fi descărcări electrice, intensificări ale vântului și vijelii (viteze la rafală de peste 55…75 km/h), averse torenţiale și izolat grindină.

Noaptea aria acestor fenomene va fi în restrângere treptată. Cantitățile de apă vor depăși 20…30 l/mp și izolat 40 l/mp.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea