Rămâi conectat

Politică Administrație

Notarul Ioan Florin Homoştean Milaciu, candidat independent la Primăria Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Ieri, 19 aprilie, la Pensiunea Terra a avut loc o conferinţă de presă în cadrul căreia notarul Ioan Florin Homoştean Milaciu, în vârstă de 52 de ani, originar din Şard, şi-a anunţat oficial candidatura ca independent la Primăria municipiului Alba Iulia, având sloganul „Lege şi ordine”. La întâlnirea cu jurnaliştii au fost prezenţi şi câţiva dintre susţinătorii săi actuali, care vor face lobby pentru ca notarul Milaciu să fie votat de alegători: prof. Gheorghe Gugiu, plt. adj. (r) Dan Gocia, ofiţerul de pompieri (r) Remus Praţa (care este membru PSD) şi alţii. Notarul Ioan Florin Homoştean Milaciu a demisionat din PSD, în care a activat peste 20 de ani, deoarece partidul nu i-a susţinut până la capăt ideea candidaturii la funcţia de primar, iar „notarii nu cred că lipesc afişe”, pentru a putea deveni candidaţi.
„Am fost îndemnat de o mână de oameni care gândesc şi simt ca mine să-mi depun candidatura pentru funcţia de primar”, a declarat notarul Ioan Homoştean Milaciu. El este de părere că handicapul cu care porneşte în cursa electorală – lipsa unui partid politic care să-l sprijine – poate fi recuperat de o altă echipă, cea a albaiulienilor. Totodată, notarul Milaciu a recunoscut că primarul Mircea Hava este principalul său adversar politic, căruia nu va ezita însă să-i strângă mâna indiferent de rezultatul alegerilor.
„În opinia mea, a sosit momentul unei campanii electorale din care să lipsească jignirile şi atacurile la persoană. De peste 16 ani, mai bine de o treime dintre cetăţenii cu drept de vot nu merg la urne. Am ştiut întotdeauna să-mi felicit adversarii, indiferent de competiţiile la care am participat”, a declarat Ioan Florin Homoştean Milaciu, candidat independent la Primăria Alba Iulia. El a spus că intenţionează să candideze şi pentru CL Alba Iulia, iar apoi, va lua în calcul şi o eventuală candidatură la Parlamentul României.

Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea