Rămâi conectat

Actualitate

Noi servicii oferite de AJCB Alba crescătorilor de bovine

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociaţia Judeţeană a Crescătorilor de Bovine Alba vine în sprijinul fermierilor cu noi servicii.  Pe lângă cele oferite în prezent, AJCB Alba a anunţat servicii de însămânţări artificiale, consultanţă în fermele de bovine, distribuţia materialului seminal şi servicii de podotehnie.

Aceste servicii le completează pe cele oferite în prezent, dintre care amintim furnizarea de inputuri în ferme, seminţe, erbicide, furaje, intermedierea vânzării viţeilor la preţuri reale, facilitarea desfacerii produselor lactate prin magazinul propriu de prezentare şi vânzare, magazin deschis în colaborare cu Asociaţia producătorilor de produse tradiţionale, ecologice şi de casă Alba Transilvania. La acestea se adaugă serviciile de curăţare, întreţinere şi supraînsămânţare a păşunilor care se află în gestiunea asociaţiilor locale, consultanţă juridică şi economică de specialitate, precum şi  prezentarea problemelor întâmpinate în activitatea curentă a asociaţiilor locale şi a fermierilor în faţa instituţiilor statului.

Fermierii care  doresc să ia legătura cu Asociaţia Judeţeană a Crescătorilor de Bovine Alba se pot adresa directorului Radu Moldovan, la tel. 0724/058.123 şi tehnicianului veterinar Călin Gligor, la tel. 0730/118.459.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea