Rămâi conectat

Ştirea zilei

Noi dotări pentru grădinița și creșa „Prichindel”, din Cugir: Primăria a lansat licitația de peste 40.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noi dotări pentru grădinița și creșa „Prichindel”, din Cugir: Primăria a lansat licitația de peste 40.000 de lei

Primăria Orașului Cugir a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru furnizare, în cadrul proiectului „Furnizare dotări in cadrul proiectului „Reparație capitală gradiniță și creșă Prichindel, orașul Cugir”. Valoarea totală estimată a contractului este de 43.557,70 lei, fără TVA.

Obiectivul general al proiectului este creşterea gradului de acoperire cu servicii educaţionale în oraşul Cugir. Scopul proiectului este îmbunătăţirea calităţii infrastructurii de educaţie şi a dotării grădiniţei şi creşei Prichindel.

Grupul tinta care va beneficia de rezultatele proiectului este format din familii tinere cu, copii cu vârste cuprinse între 3 luni şi 7 ani, care vor avea posibilitatea de a-şi încredinţa copilul unui mediu care să le ofere siguranţă şi educaţie.

În mod indirect grupul tinta al proiectului va fi reprezentant de comunitatea de cetateni, care vor beneficia de condiţii educaţionale de o calitate ridicata pentru viitoarele generaţii de copii.

Odată cu realizarea măsurilor de reabilitare, modernizare si dotare a Grădiniţei şi Creşei Prichindel Cugir, instituţia de învăţământ va putea funcţiona conform normelor şi a legislaţiei în vigoare. Crearea unei zone de creşă ce poate funcţiona independent de grădiniţă va contribuie la diversificarea serviciilor educaţionale la nivel local, ceea ce va conduce la o creştere semnificativă a numărului de părinţi care se vor adresa unităţii şcolare. Instituţia de învăţământ va asigura un mediu ofertant cultural şi educativ propice pentru dezvoltarea armonioasă şi echilibrată a copiilor de la vârste fragede.

Achiziţia pentru furnizarea dotărilor pentru obiectivul de investiţii „Reparaţie capitala Grădiniţă si Cresa Prichindel, oraşul Cugir” este parte integranta din proiectul finanţai prin intermediul Programului National de Dezvoltare Locala.

Produse solicitate:
LOT 1 Dotări mobilier pentru grădiniță și creșă U.M. Cantitate Termen maxim de livrare (zile)
1 Dulap depozitare lucruri personale buc 10 60
2 Dulap cu geam pentru medicamente buc 1 60
3 Pat alb cu grilaj și saltea buc 2 60
4 Pat cu saltea pentru cabinet medical buc 1 60
LOT 2 Dotări electrocasnice U.M. Cantitate Termen maxim de livrare (zile)
1 Uscător rufe profesional buc 2 60
2 Stație de călcat profesională buc 2 60
3 Aspirator profesional buc 7 60
4 Masă de călcat profesională buc 2 60
5 Mașină de spălat haine profesională buc 2 60


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea