Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Noaptea minții în PNL Alba! PRODUS DE CLUJ vândut în Alba Iulia și PRODUS DE ALBA vândut la Ighiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noaptea minții în PNL Alba! PRODUS DE CLUJ vândut în Alba Iulia și PRODUS DE ALBA vândut la Ighiu

Senatorul PSD de Alba, Călin Matieș, vorbește, într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare, despre cum a ajuns Târgului Apulum Agraria din Alba Iulia la Ighiu și spune că orasul Unirii ar fi oferit un număr mai mare de potențiali cumpărători pentru produsele fermierilor locali.

„Noaptea minții în PNL ALBA! PRODUS DE CLUJ vândut în Alba Iulia și PRODUS DE ALBA vândut la Ighiu. „Iubitorii” de Alba Iulia, Ion Dumitrel s̗i Marius Hațegan, au făcut această alegere din rat̗ionamente pur politice, fără a t̗ine cont de faptul că desfăs̗urarea târgului în Alba Iulia ar fi fost mai eficientă pentru procesul de vânzare-cumpărare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Am participat la deschiderea Târgului Apulum (Alba Iulia) Agraria de la Ighiu, un eveniment care ar fi trebuit să se desfășoare în Alba Iulia, un municipiu cu 70.000 de locuitori și un loc de desfacere mult mai bun pentru producătorii locali, agricultori fermieri. Este regretabil că acest eveniment important pentru comunitatea agricolă a fost mutat din Alba Iulia în ograda unui primar PNL din Ighiu. Este evident că politica a fost pusă înaintea administrației și a intereselor comunității.

Alba Iulia, capitala județului, ar fi oferit un număr mai mare de potențiali cumpărători pentru produsele fermierilor locali. Administrația trebuie să aibă în vedere interesul comun și bunăstarea comunității, nu interesele politice ale unor persoane sau partide. Este necesar ca deciziile să fie luate în beneficiul tuturor și să se țină cont de aspecte precum eficiența, accesibilitatea și impactul pozitiv asupra economiei locale.

Sperăm că în viitor vor exista oameni de administrație care să pună interesul comunității pe primul loc și să ia decizii înțelepte și responsabile. Alba Iulia merită să fie un loc de desfacere și promovare pentru producătorii locali, iar un eveniment precum Târgul Apulum(Alba Iulia )Agraria ar trebui să se desfășoare acolo unde poate aduce cel mai mare beneficiu pentru toți cei implicați. Mutarea Târgului Apulum( Alba Iulia )Agraria de la Alba Iulia la Ighiu este o decizie politică greșită, care afectează negativ atât producătorii agricoli locali, cât și comunitatea în ansamblu!”, a scris Călin Matieș pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră

Unirea Ziarul

Publicat

în

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră Administraţia Fondului pentru Mediu acordă UAT – Judeţul Alba o finanţare în valoare de 15 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru achiziţionarea a 13 microbuze electrice. Contractul de finanţare a fost încheiat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea