Rămâi conectat

Actualitate

NEPUTINŢĂ, NEŞTIINŢĂ ŞI LIMITELE INTELECTUALE ADUC LA DISPERARE, IAR ATUNCI ÎNCERCI SĂ TE AUTOINTITULEZI SALVATORUL TUTUROR!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Titlul acestui articol are adevărul lui. Nu am scris acest articol pentru a-l apăra pe actualul primar Alexandru Măcăieţ (PDL), ci pentru ca toţi consăteni mei (probabil mulţi gândesc la fel ca şi mine), să înţeleagă odată pentru totdeauna că numai competenţa poate aduce ceva bun şi real pentru noi toţi.
ACUM SĂ EXPLIC TITLUL PENTRU D-NUL BÂRZAN
NEPUTINŢĂ:
Când ai candidat de trei ori pentru funcţia de PRIMAR şi comunitatea cunoscându-ţi caracterul şi limitele intelectuale te-a respins, este grav şi te cuprinde disperarea ca din nou vei fi în afara jocului.
MAI EXPLICIT 0-3 este scor de neprezentare.
La 0-4 deja dai dovadă de prostie, mai ales atunci când speranţele tale sunt legate de o alianţă dubioasă numită USL şi nu de capacităţile şi de cunoştiinţele tale profesionale. ADEVĂRAT, disperarea pe uni îi împinge la suicid, iar pe cei care au limite în gîndire la prostie.
LIPSA CAPACITĂŢII INTELECTUALE ŞI CEA A CUNOŞTINŢELOR (este vorba de cele profesionale nu de pile).
ADICĂ: -CEL CARE A SCRIS ACEST ARTICOL CRED CĂ ARE MINTE FOARTE PUŢINĂ şi nu ar fi făcut acest lucru dacă avea -DEOARECE- sunteţi consilier domnule BÂRZAN de trei legislaţii şi încă nu stiţi care este rolul COSILIULUI LOCAL din care faceţi parte.
SĂ VĂ EXPLIC DECI: dacă PRIMARUL ESTE VINOVAT de acuzele şi nerealizările pe care i le aduceţi în articolul dumneavoastră -tone de motorină -maşini de piatră -situaţia drumurilor comunale -situaţia limitelor administrative ale localităţi -proiecte care trebuiau realizate şi nu s-au realizat. Pentru toate acestea sunteţi la fel de vinovat ca şi primarul, faptele de corupţie trebuiau semnalate atunci organelor abilitate să le soluţioneze atunci, iar de celelalte nerealizări trebuia să fiţi preocupat şi din calitatea dumneavoastră de consilier, deoarece acesta este rolul consilierului şi a consiliului local, nu numai acela de a merge o dată pe lună la şedinţa de consiliu pentru a lua nişte bani fără nici o activitate sau inţiativă. Consider că tot aşa va fi interesul dumneavoastră pentru problemele comunei şi din funcţia de PRIMAR în cazul în care a-ţi fi ales (eu spun că să ne ferească DUMNEZEU de o astfel de reuşită a dumneavoastră că faţă de neştiinţa şi neputinţă ne mai aşteaptă aroganţa şi plinătatea de sine)
ALTFEL SPUS – despre toate ce aţi scris în acest articol, dumneavoastră şi întreg consiliul local sunteţi la fel de vinovaţi ca şi primarul, ba chiar sunteţi mai vinovaţi decât acesta ţinând cont de prerogativele şi îndatoririle pe care le are consiliul local iar tăinuirea faptelor de corupţie se pedepseşte la fel ca şi fapta.
VĂ MULTUMIM CĂ PRIN ARTICOLUL PE CARE L-AŢI PUBLICAT. AŢI AJUTAT SĂ VEDEM UN CANDIDAT CE NU TREBUIE VOTAT.
VĂ MULŢUMESC PENTRU ÎNŢELEGERE ŞI PENTRU TIMPUL ACORDAT.
CU STIMĂ ŞI RESPECT PENTRU CONSĂTENII MEI (I.C.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

24 iulie 2024: Trafic restricționat pe DN 67C – Transalpina, pentru traversarea unor sectoare de către participanții la o competiție sportivă internațională

Ziarul Unirea

Publicat

în

24 iulie 2024: Trafic restricționat pe DN 67C – Transalpina, pentru traversarea unor sectoare de către participanții la o competiție sportivă internațională Traficul rutier este restricționat miercuri, 24 iulie 2024, pe DN 67C – Transalpina, pentru traversarea unor sectoare de către participanții la o competiție sportivă internațională. Citește și: 23-27 iulie 2024: Circulație restricționată pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea