Rămâi conectat

Politică Administrație

Negruț: Dacă nu s-au cerut bani pentru organizarea Zilei Naționale, la Alba Iulia, eu cer demisia prefectului. Eu știu că s-au cerut

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clement Negrut01Deputatul Clement Negruț a ”bătut obrazul” prim-ministrului, Victor Ponta, pentru că Guvernul nu a alocat bani pentru organizarea Zilei Naționale a României la Alba Iulia, în acest an. Fiind întrebat dacă Prefectura Alba a solicitat alocarea resurselor financiare Negruț a spus ”eu știu că s-au cerut, dar nu de acum”, iar dacă nu s-au cerut  ”eu cer demisia domnului prefect”.

 ”Aș vrea să bat obrazul domnului prim-ministru, Victor Viorel Ponta și PSD-ului. Mă întreb, oare cu ce tupeu vor ieși reprezentanții PSD-ului prin Alba de Ziua Națională. Pentru al treilea an consecutiv, Alba Iulia, ca și simbol al unității naționale, nu este sprijinită din punct de vedere financiar pentru a organiza manifestările dedicate Zilei Naționale a României”, a spus Clement Negruț.

Acesta a precizat că și liderul PSD Alba, în calitate de deputat, putea să adreseze o solicitare primului ministru, pentru alocarea resurselor financiare.

”Prefectura întotdeauna primea bani de la Guvern, sume mai mici, mai mari, pentru a organiza Ziua Națională a României (…) Prefectura a cerut bani (n. red. în 2014), sigur a cerut. Ei să scape, dau vina pe acesta micuț, pe prefect. Dacă nu au cerut, în condițiile acestea eu cer demisia domnului prefect. Dacă nu a cerut trebuie să își dea demisia”, a mai afirmat președintele PMP Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dana Nanu, despre indexarea impozitelor locale cu 10,4%: Alba Iulia, e bună doar de plată, nu are dreptul să vorbească

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dana Nanu, despre indexarea impozitelor locale cu 10,4%: Alba Iulia, e bună doar de plată, nu are dreptul să vorbească Pe ordinea de zi a ședinței consiliului local din Alba Iulia din 29 aprilie se află și un proiect privind indexarea taxelor și impozitelor locale pe anul viitor. Acestea vor fi majorate cu 10,4%, rata […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea