Rămâi conectat

Politică Administrație

Ne-am cam săturat de “Dreapta” voastră…

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Acesta este titlul pe care l-am găsit ca fiind cel mai potrivit să exprime dezgustul vis-a-vis de perpetua demagogie începută în anul 2004 cu celebra poveste a Alianţei de dreapta DA.

Ideea părea nobilă, în fapt, însă în spatele ei se afla cea mai avansată formă de bolşevism, care a culminat în 2010 cu impunerea unei stări de spirit similare cu cea de la sfârşitul anilor ’80, caracterizată prin măsuri antisociale, tăieri de salarii, de pensii şi intimidarea sistematică a populaţiei, dar mai ales a celor care aveau curajul să se opună puterii. Am ţinut să scriu acest material întrucât m-am numărat printre puţinii dizidenţi ai acelor vremuri, în oraşul nostru şi am cunoscut repercusiunile, dar în primul rând pentru a trage un semnal de alarmă în faţa unei posibile repetări a acestui scenariu.

Cine sunt oamenii care se ascund în spatele acestei manipulări? Nu sunt cumva cei care în anul 2012, la mai puţin de o săptămână după alegerile locale, s-au aruncat în genunchi în faţa primarului, pe care l-au înjurat şi l-au acuzat de furturi grave timp de un an? Nu sunt cei care pentru un loc de muncă la consiliul judeţean au uitat pe loc sloganul “Dreptate până la capăt”, în numele căruia au candidat şi au atras voturi?

Nu aş vrea să intru în detalii, dar am avut ocazia să vedem cu toţii în aceşti 10 ani, dominaţi mai ales în Ardeal, de această mare minciună numită Alianţa Dreptei, că în spatele ei se află doar interesele personale ale unor indivizi căţăraţi pe acest ideal doar pentru a-şi satisface scopurile personale… În fond, în tot acest timp cât au deţinut puterea, nu au făcut altceva decât să căpuşeze instituţiile statului, să se folosească de ele prin politizare excesivă sau să ocupe cât mai repede toate consiliile de administraţie ale societăţilor de stat şi să-şi dea salarii de zeci de mii de euro. Este asta politică de dreapta? Este asta politică liberală? Eu zic că nu şi tocmai de aceea, aşa cum ne învaţă filosofia populară, anul acesta a venit timpul să tăiem buruiana de la rădăcină.

Are nevoie România de politica de dreapta? Fac parte dintre cei care au convingerea că da, însă nu dacă ea este făcută de vagabonzi şi şarlatani! Să aibă inima împăcată cei ce cred în asta, o vom face după ce anul acesta o să facem DREPTATE PÂNĂ LA CAPĂT!

Mircea TRIFU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea