Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

HC Alba Sebeş – Naţional Râmnicu Vâlcea 31-30. Revenire decisivă în a doua repriză!

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebeş a câştigat meciul de miercuri de acasă contra formaţiei Naţional Râmnicu Vâlcea cu scorul de 31-30. (14-19). Meciul a contat pentru Divizia A, Seria B la Handbal Feminin şi este a doua victorie consecutivă pentru echipa din Sebeş care a revenit foarte bine în joc după pauză când era condusă cu 7 puncte.

„În prima repriză s-au apărat slab, au luat goluri într-un mod uşor prin surprindere, dar după pauză echipa şi-a revenit şi nici nu a mai ratat la fel de mult. A doua repriza a fost formidabilă cu o revenire incredibilă, a fost şi o chestie si de moral, în prima repriză a fost o lipsă de concentrare. Antrenorul Achimescu a reuşit să intuiască strategia echipei adverse, iar schimbările făcute din a doua repriză au ajutat la recuperarea diferenţei” a explicat preşedintele echipei HC Alba Sebeş, Virgil Costea.

Antrenorul Octavian Achimescu a mizat în acest meci pe: Comşa Larisa, Ilea Maricica, Mormeci Lenuţa – portari, Ciolan Ana – 10 goluri, Neag Simina – 5, Oncu Alexandra – 4,  Predoi Andreea – 4, Bogdan Bianca – 3, Chirilă Paula – 3, Bidaşcu Oana – 2,  Pojar Ioana, Ion Ana Maria, Tecariu Mihaela, Hoha Paula.

Următorul meci este duminică la ora 10.00 la Baia Mare contra echipei Minaur 2. HC Alba Sebeş ocupă locul 6, iar cu o victorie la Baia Mare poate avansa în clasament în funcţie rezultatul celorlalte meciuri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ASTĂZI: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Bogdan Ilea

Publicat

în

ASTĂZI: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații Traficul rutier este restricționat miercuri, 8 mai 2024, pe autostrada A10, sensul de deplasare Sebeș-Turda, pentru efectuarea unor lucrări de reparații. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi se efectuează lucrări de reparație la covorul asfaltic, care impun […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea