Rămâi conectat

Actualitate

MyLetter, un nou serviciu lansat de Poşta Română. Clienţii îşi pot personaliza plicurile de corespondenţă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu ocazia Zilei Mondiale a Poştei, Compania de stat Poşta Română a anunţat marţi că lansează un nou serviciu, denumit MyLetter, prin care clienţii au posibilitatea de a-şi personaliza, cu propriile imagini, plicuri de corespondenţă şi de a le achiziţiona online, direct de pe site-ul companiei.

Plata serviciului MyLetter se va face online, utilizând cardul bancar, potrivit companiei.

„Noul serviciu este disponibil pe site-ul www.posta-romana.ro, secţiunea MyLetter, unde expeditorul va încărca fotografia preferată, va vizualiza poziţionarea pe faţa plicului, şi va completa datele sale şi ale destinatarului. Clientul va plăti serviciul tot online, prin intermediul cardului bancar şi va primi factura pe adresa de e-mail comunicată. Plata se efectuează în condiţii de maximă siguranţă, prin intermediul platformei de plăţi online pe care Poşta Română o pune la dispoziţia clienţilor”, se arată în comunicat.

Ministrul Comunicaţiilor, Petru Bogdan Cojocaru, consideră că Poşta Română este pe drumul cel bun în ceea ce priveşte modernizarea.

„După nouă luni de muncă în echipă, pot spune că Poşta Română este pe drumul cel bun în ceea ce priveşte modernizarea şi recredibilizarea celui mai mare operator de servicii poştale din ţara noastră. Cel mai important pas făcut a vizat deblocarea procesului de capitalizare a Companiei Naţionale Poşta Română, asumat de întregul Executiv al României. De acum ne putem concentra pe investiţii şi dezvoltare”, a declarat Petru Bogdan Cojocaru.

Serviciul MyLetter se adresează atât clienţilor persoane juridice, cât şi clienţilor persoane fizice, potrivit companiei.

Sursa: economica.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea