Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Mugurel Sârbu: Mircea Hava „se consideră un şmecher în politică”

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul unei conferinţe de presă, organizată luni, 27 februarie, de Mugurel Sârbu, primarul în funcţie al municipiului Sebeş şi membru al organizaţiei PD-L Sebeş,  acesta a anunţat că nu îşi va da demisia din PD-L pentru a nu-şi pierde mandatul de primar dar l-a atacat pe şeful său pe linie de partid, preşedintele PD-L Alba, Mircea Hava.

Sârbu s-a supărat iremediabil după ce Biroul Permanent Judeţean al PDL Alba a decis revocarea hotărârii prin care conducerea organizaţiei PDL Sebeş, în frunte cu viceprimarul Adrian Bogdan fusese suspendată.

Mugurel Sârbu: „După ce în şedinţa BPJ a PDL s-a dezbătut raportul comisiei din organizaţia PD-L Sebeş şi în momentul în care am luat la cunoştinţă conţinutul raportului am decis că drumul meu va fi diferit de cel al PD-L… Nu voi mai fi candidatul PD-L pentru nicio funcţie. Calitatea mea politică va fi cea de independent. Într-o conferinţă de presă din decembrie 2011 am cerut conducerii partidului să se manifeste în ceea ce priveşte disputa lipsită de echilibru din PD-L Alba. Rezultatul dezbaterii din BPJ mi-a confirmat că solicitările mele sunt neglijate.”

„Am avut o colaborare foarte bună cu Alexandru Pereş, cu Ion Dumitrel, cu toate că de când a apărut decizia BPJ nu mi-a mai răspuns la telefon, uitând că sunt momente în care trebuie să ai deschiderea necesară să faci faţă situaţiei. Nu pot să spun acelaşi lucru despre preşedintele PDL Alba, care se consideră un şmecher în politică, unde crede că îşi etalează calităţile sale politice. Îşi etalează orice dar nu calităţile.” A.D.T.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

18 aprilie 1848: Are loc la Blaj prima adunare politică a românilor din Transilvania, pe Câmpia Libertăţii

Ziarul Unirea

Publicat

în

18 aprilie 1848: Are loc la Blaj prima adunare politică a românilor din Transilvania, pe Câmpia Libertăţii La 18/30 aprilie 1848 a avut loc, la Blaj, în ciuda opoziţiei autorităţilor, o primă adunare reprezentativă a românilor, la care au participat aproximativ 4000 de persoane, majoritatea ţărani, sub conducerea lui Avram Iancu, Papiu Ilarian, Ioan Buteanu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea