Rămâi conectat

Actualitate

MONSTRUL din Vrancea: O fetiță de doar 11 ani a fost dusă la o stână și violată toată noaptea de un cioban

Ziarul Unirea

Publicat

în

MONSTRUL din Vrancea: O fetiță de doar 11 ani a fost dusă la o stână și violată toată noaptea de un cioban

Copila a fost dusă de un cioban la o stână, unde a fost violată. Faptele oribile ar fi avut loc toată noaptea, potrivit unor surse apropiate de anchetă. Speriată, copila a ajuns acasă și a povestit totul mamei sale, care a alertat autoritățile.

La data de 17.09.2022, IPJ Vrancea a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 11 ani, ar fi fost violată de către un bărbat, de 18 ani, la o stână din localitate, transmit surse apropiate de anchetă.

Din primele verificări a rezultat că minora a fost condusă în seara de 16.09 la stâna unde lucrează bărbatul în cauză, iar în cursul dimineții a revenit la domiciliu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi vremea până în 26 august 2024: Un nou val de căldură în România, cu temperaturi de peste 35 de grade şi disconfort termic. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi vremea până în 26 august 2024: Un nou val de căldură în România, cu temperaturi de peste 35 de grade şi disconfort termic. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni Meteorologii ANM au emis vineri, 26 iulie, prognoza meteo pentru intervalul 29 iulie – 26 august 2024. Potrivit specialiștilor, la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea