Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Momente grele pentru familia primarului din Alba Iulia. ”Bubu”, tatăl lui Mircea Hava, s-a stins din viață la vârsta de 89 de ani, răpus de o boală ce i-a măcinat sănătatea

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

doliu1Momente grele pentru familia primarului din Alba Iulia, Mircea Hava, după ce, miercuri dimineață, tatăl acestuia, Gheorghe Hava, s-a stins din viață după o grea suferință din cauza unei boli necruțătoare ce i-a măcinat starea de sănătate.

Bubu, așa cum era alintat în familie și în rândul celor apropiați, a pierdut lupta cu viața la venerabila vârstă de 89 de ani, lăsând în urma lui soția, cei doi copii, nepoții și strănepoții veșnic nemângăiați, dar cu amintirea unui suflet bun, mare iubitor de familie.

De profesie dascăl, Gheorghe Hava a sădit o viață întreagă în mintea și inimile elevilor săi mirabila sămânță a învățăturii, dar și a dragostei de oameni. Originar din județul Bihor, după ce a ieșit la pensie, Bubu s-a mutat la Alba Iulia, unde s-a bucurat ani buni din viață alături de întreaga familie.

În ultima perioadă, însă, boala s-a agravat și l-a măcinat tot mai mult, mai ales în ultimele zile. Iar dacă el a plecat totuși la cele veșnice împăcat cu gândul că fiul său Mircea a primit pentru a șasea oară aprecierea albaiulienilor, alegându-l din nou în fruntea lor, cei din familie nu au apucat să se bucure prea mult de acest lucru.

Suferința a fost vizibilă pe fața primarului Mircea Hava chiar și în ziua alegerilor, dar și la aflarea rezultatelor care i-au adus un nou mandat de primar.

lumanareToți cei care vor să-și ia rămas bun de la venerabilul Gheorghe Hava, pot participa la slujbele de priveghere ce vor avea loc miercuri și joi seara, începând cu ora 19.30, la capela din cimitirul municipal Maieri din centrul orașului. Înmormântarea va avea loc vineri, la ora 13.00.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Foto: Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România Voicu Vușcan candidează pentru funcția de primar al municipiului. În prima zi de campanie, acesta a fost văzut nu alături de colegi, în cadrul vreunei acțiuni electorale, ci tocmai în compania excelenței sale, Han Chunlin, ambasadorul Chinei în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea