Rămâi conectat

Politică Administrație

Miron Mitrea, condamnat definitiv la închisoare cu executare. Doi ani după gratii și 327.000 de lei confiscați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miron Mitrea (PSD) a aflat astăzi că va face pușcărie.Fostul ministru al Transporturilor a fost condamnat definitiv, vineri, de Înalta Curte de Casație și Justiție la 2 ani de închisoare cu executare.

Miron MitreaA fost menținută astfel sentința dată de instanța de fond, cu modificarea sumei confiscate, de la 169.000 de lei, la 327.000 de lei.

În același dosar, judecătorii ÎCCJ  au menținut condamnările date celorlalți inculpați: Irina Jianu, 5 luni închisoare cu executare și Nicolae Popescu, 5 luni închisoare cu executare.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, în perioada 2001-2002 Miron Mitrea ar fi primit de la Irina Jianu foloase necuvenite în cuantum de 927.420 de lei în schimbul numirii și menținerii acesteia în funcția de inspector-șef adjunct și inspector-șef al ISC. DNA susține că această sumă reprezintă contravaloarea lucrărilor de construcții, amenajare și dotare efectuate cu titlu gratuit și în lipsa unor contracte de antrepriză sau subantrepriză de SC Conimpuls SA Bacău, SC Vertcon SA Bacău, SC Durimpuls SRL Bacău și SC Regal Glass SRL Bacău la un imobil din județul Ilfov, proprietatea mamei lui Miron Mitrea, scrie Agerpres.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea