Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Mircea Trifu, despre depunerea unei petiții împotriva sancționării celor care cresc animale și păsări: Hava ori minte, ori nu funcționează traseul de la registratură la dânsul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul independent Mircea Trifu a declarat, pentru ziarulunirea.ro, că Mircea Hava ori minte, ori nu funcționează traseul de la registratura primăriei până la biroul acestuia, în cazul unei petiții despre care consilierul local susține că a fost depusă, în urma proiectului care prevede sancționarea celor care cresc în gospodăriile din Alba Iulia păsări și animale.

”În data de 4.06.2018, adică în perioada legală de 30 de zile a desfășurării consultării publice, după cum se vede din înregistrarea oficială a petiției din poză, mai mulți albaiulieni au depus depus la primăria Alba Iulia opiniile lor împotriva proiectului cu sancțiuni pentru crescătorii de păsări, inclusiv porumbei inițiat de primarul Mircea Hava.

Acesta ori minte când spune că nu a fost depusă nici o petiție în acest sens ori nu funcționează, de fapt, traseul de la registratura primăriei la dânsul. Ce este drept și în cazul meu, când am depus câteva sute de semnături ale albaiulienilor, o doamnă de la registratura primăriei s-a rățoit <să mă mișc mai repede că e foarte ocupată>. Mai lipsea să mănânce dintr-un borcan compot de cireșe și să scuipe sâmburii pe masă să reproducă un moment din celebrul film „Cel Mai Iubit dintre Pământeni” realizat după romanul lui Marin Preda. Iau în calcul și posibilitatea ca primarul să fi fost plecat în delegații în toată acea perioadă.

În realitate, administrația Hava a fost trezită la realitate împreună cu toți City-Managerii și alți decideți cu funcții plătite bine, dar care nu au denumiri decât în alte limbi decât în limba română, de către puterea civică a miilor de albaiulieni ale căror drepturi s-au vrut să fie tăiate”, a declarat consilierul independent Mircea Trifu.

Mai multe detalii, în transmisia live făcută de Mircea Trifu pe pagina sa de Facebook.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea