Rămâi conectat

Politică Administrație

Mircea Trifu: ”Blocul G2 – “Turturica” a ajuns din nou subiect de glume şi ameninţări în Consiliul Local al municipiului Alba Iulia”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Am asistat, chiar la propriu, fără cuvinte, la ultima şedinţă de Consiliu Local al municipiului Alba Iulia. Spiritul impus acesteia a fost unul cunoscut de-acum, similar unor întâlniri comuniste din anii ‘50 în care primarul Mircea Hava şi-a expus din nou aceleaşi glume şi observaţii fără sens, dar gustate din plin de tot mai supuşii consilieri ai dictatorului care ţine în mână toate pârghiile de putere ale oraşului de peste 24 de ani…

mircea trifu - cl alba iuliaCeea ce mi-a atras atenţia a fost faptul că, deşi nu era un subiect pe ordinea de zi, primarul era extrem de interesat să facă observaţii şi glume pe seama Blocului G2, cunoscut în termeni locali sub numele de “Turturica”.

Am doar două chestiuni pe care vreau să le fac cunoscute cetăţenilor oraşului Alba Iulia, cu aceasta ocazie, dar în special primarului Mircea Hava. De ani de zile blocul respectiv a fost folosit pe post de troc electoral de către actuala putere politică a oraşului. Cum anul acesta avem în toamnă un alt rând de alegeri, cele parlamentare, şi neavând niciun proiect serios de prezentat pentru oraş, albaiulienilor li se servesc iar aceleaşi diversiuni. Locuitorilor din Arnsberg li se promite, cu alte cuvinte sunt minţiţi, de 20 de ani, ori de câte ori au loc alegeri, că Blocul G2 va fi demolat, iar celor din bloc li se spune că, dacă nu votează cum trebuie, vor rămâne fără locuinţe.

Cert este un lucru… Situaţia Blocului G2 – “Turturica” este încă un exemplu care demonstrează incapacitatea administraţiei Hava de a rezolva problemele serioase ale oraşului.

Una peste alta, Alba Iulia va fi primul oraş „Smart City” din lume fără o arenă sportivă funcţională, fără un parc, fără un ştrand, fără parcări, fără un cinematograf sau teatru, un oraş care îşi păcăleşte cetăţenii cu spectacole pe bani publici foarte mulţi şi care-i foloseşte pe albaiulienii de etnie romă în scop electoral.

Mircea Trifu, consilier local independent al municipiului Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor Comuna Daia Română va implementa un sistem de supraveghere video în scopul creșterii siguranței și prevenirii criminalității. În acest scop, administrația locală a inițiat demersuri pentru identificarea unui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea