Ziarul Unirea

Mircea Hava, primarul Municipiului Alba Iulia: Doar un om al Cetăţii poate ajuta Cetatea.

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Îl susţin şi îl votez pe Dorin Nistor

Întotdeauna am arătat că noi, albaiulienii, ştim să apreciem valorile adevărate şi realizările concrete. Iar cea mai recentă dovadă a fost verdictul pe care dumneavoastră l-aţi dat la alegerile locale. Când aţi arătat că albaiulienii sunt cerebrali, pragmatici şi serioşi.  Când aţi demonstrat că albaiulienii nu pot fi impresionaţi, păcăliţi şi minţiţi, pentru că ştiu că “se aleg cu ce aleg”. Iar pentru felul matur şi responsabil în care aţi ales să mă susţineţi se cuvine să vă mulţumesc încă o dată.
Suntem din nou în mijlocul unei campanii electorale în care în loc să asistăm la confruntări bazate pe idei şi planuri realizabile, avem parte de un stil electoral care contaminează şi dezamăgeşte. Nu poţi fi apreciat pentru şabloane rigide, decupate din manuale şi pregătite să fie folosite timp de patru săptămâni de oameni gata să candideze oricând pentru orice. Din fericire, există şi excepţii, iar Dorin Nistor este cel mai bun exemplu. Tânăr, capabil, profesionist, gata să meargă şi să lupte în capitală pentru cealaltă capitală, Alba Iulia. Foarte mulţi politicieni nu au înţeles încă un lucru important, singurul lucru important, de fapt: că la Alba Iulia singurul mod în care poţi fi apreciat e cel deschis şi onest, cu proiectele pe masă şi cu traducerea lor în fapte. De aceea am ales un om al faptelor, Dorin Nistor, să ne reprezinte şi să ne ajute de la Bucureşti, din Parlament,  să facem şi mai mult pentru Alba Iulia.
Visul albaiulian a prins contur de ceva vreme. Din păcate, nu e suficient să visezi, ci trebuie să crezi şi să lupţi pentru ceea ce visezi. Împreună cu echipa mea, căreia tot albaiulienii i-au dat girul, am dovedit că suntem pregătiţi să transformăm un vis într-una din cele mai frumoase realităţi din România, în care istoria se scrie la prezent la Alba Iulia. Sunt convins că pe 9 decembrie vom avea o nouă dovadă că noi, albaiulienii, ştim să ne facem singuri viaţa mai bună, că ştim să alegem ceea ce vrem noi nu ce ne zic şi încearcă să ne impună ei. Vă cer vouă, locuitorilor din Alba Iulia şi din localităţile alături de care oraşul se dezvoltă, nu politicienilor. Pentru că orice le-aş cere sunt convins că nu vor înceta acest carnaval al măştilor electorale. Nu vor renunţa la reuşita proprie pentru a construi, din Bucureşti, un viitor mai bun pentru Alba Iulia. Ultimii patru ani au demonstrat-o şi de alte dovezi nu cred că mai e nevoie. Vă propun un om capabil să comunice, dornic să lucreze, bucuros să se întoarcă oricând acasă la întâlnirea cu oamenii care l-au ales: candidatul ARD pentru Camera Deputaţilor, Dorin Nistor. Un albaiulian care poate să perceapă nevoile economice ale acestui colegiu şi să le rezolve, cu investitori importanţi atraşi şi proiecte realiste, sustenabile, care să ne dezvolte, aşa cum ne dorim cu toţii. De aceea, pe 9 decembrie, îl votez pe Dorin Nistor.
Împreună am transformat Alba Iulia în Cealaltă Capitală şi Cetatea Albă Carolina în mândria României. Albă Iulia, Cealaltă Capitală, trimite în Capitală cel mai bun om. Un om al Cetăţii care să lupte pentru noi în Parlamentul României. Acesta este DORIN NISTOR! Tânăr, integru, puternic, gata să ne reprezinte şi să lupte pentru Alba Iulia în Bucureşti. Am încredere în el! Garantez pentru el!

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Mesaje creștine de Sfântul Ion. Urări pe care le puteți trimite prin SMS celor care își sărbătoresc onomastica

Mesaje creștine de Sfântul Ioan 2021 • Urări și felicitări creștine care le puteți trimite prin SMS celor care își… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje de Sfântul Ioan amuzante. URĂRI şi FELICITĂRI haioase pentru prietenii care își sărbătoresc onomastica

Mesaje amuzante şi hazlii de Sfântul Ion 2021 • Urări şi felicitări haioase de Sfântul Ioan. SMS de Sfântul Ioan… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

17 iunie| Ziua mondială pentru combaterea deșertificării și a secetei. Care este motivul marcării acestei zi

An de an, la data de 17 iunie, este marcată Ziua mondială pentru combaterea deșertificării și a secetei, hotărâtă în… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul Creştinii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

MESAJE de Sfântul Ion HAIOASE. Idei de SMS -uri pentru prietenii glumeţi dar şi pentru cei îndrăgostiţi, care îşi aniversează astăzi onomastica

Mesaje de Sfantul Ioan haioase. Urărări și felicitări de Sfantul Ion hazlii care poti fi trimise prin SMS.  Texte amuzante… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă Prilej de bucurie și emoție, atât pentru… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

15 Comentarii

Guzgan Portocaliu 25 noiembrie 2012 at 19:30

Sustine-l in liniste bai FOCA si nu te mai da in spectacol pe aici. Vremea ta a trecut asa ca mergi la circ si canta la trompete daca vrei sa te faci remarcat cu ceva. I-ai prostit si amagit pe alba-iulieni inca o data in iunie dar asta a fost ultima ta scamatorie si de asta poti sa fi sigur. DNA-ul o sa-si faca treaba in dosarele in care esti implicat si probabil ca nu o sa iti finalizezi actualul mandat.

Status Quo 25 noiembrie 2012 at 20:26

Guzgane,
am citit linkul tau. Cam slabut materialu’. Ma gandeam ca l-ati prins pe Hava cu ceva tare.

Cel mai mult mi-a placut ca are doar un buton: esti de acord ca e mafiot? E ca pe vreme lui Ceausescu: oricum votai tot aia iesea.

Apropo: siteul despre mafia PSD unde e? P-ala nu-l publici?

@Guzgan Portocaliu 25 noiembrie 2012 at 20:33

Sunt acri strugurii, asa-i? Hava e cat se poate de prezent si de actual si asa va fi cat va dori el si cu siguranta tu vei grohai pe forumuri mult timp de-acuma incolo, plin de ciuda si venin. P.S. La pariu ca Nistor Dorin va fi deputat?

cioranie 25 noiembrie 2012 at 21:17

O sa ajunga Nistor deputat cand invata sa scrie si sa citeasca…niciodata!PS-Hava a „tras” de aceasta data o carte necastigatoare,numai chestia „garantat” Hava sau Dumitrel dupa „metoda” Vanghelie nu merge,baiatul asta n-are discurs,n-are prestanta,un personaj slab,mult zis cenusiu,timorat,infrant inainte de „lupta”,o alegere proasta si un rezultat pe masura…slab.

@cioranie 25 noiembrie 2012 at 23:13

Esti mama Omida? Nistor e ok, mult mai reusit decat potor despre care stim ce poate. Si e sustinut de toti ai lui, nu ca mincinosul si puturosul de potor care nu a fost dorit nici macar de liberalii lui. Ce vrei mai mult? Au stiut ei de ce nu l-au eliminat. Mai naspa e ca potor nu mai are post de director la spital si de medicina habar n-are. Ia intreaba-l un pic despre rezidentiatul lui.

@cioranie 25 noiembrie 2012 at 23:45

…de ce l-au eliminat…Si daca tot am intrat sa corectez iti mai recomand sa nu te bazezi niciodata pe ce promite potor, si asta foarte sincer.

@@cioranie 26 noiembrie 2012 at 8:46

Ce poate promite Potor mai mult ca Hava,amandoi sunt palavragii si mincinosi,doar au fost colegi si buni,buni amici,oare gresesc?PS-Oare cine a fost „garantul” lui Potor si-l lauda ca si acum pe Nistor?!…nu domnul Hava,ce repede uitam chestiuni ce nu ne convin!

@@@cioranie 26 noiembrie 2012 at 9:31

Daca tu faci comparatie intre realizarile lui Hava si cele lui potor (or fi?) si nu gasesti diferente, esti de o prostie rara si nu meriti alt raspuns.

Manitu 25 noiembrie 2012 at 20:24

Voteaza-l, v-ARD-istule!!!

### 25 noiembrie 2012 at 21:31

Domnule Hava acest „om al Cetatii” este „cavalerul tristei figuri”,o nulitate care a taiat „iarba la caini” pe unde a trecut,dar un bunicel”blejnar” pentru pdl Alba…stiti de ce!

dolfi 25 noiembrie 2012 at 22:31

bun motto… Doar un om al cetatii poate ajuta cetatea (pe sabau si restul ciugulitorilor).

In alba iulia cetatenii NU conteaza… Ei sunt buni doar ca vaci de muls si masa de manevra la votari.
Locuri de munca insuficiente si alea care sunt, sunt prost platite, apa-canal cele mai scumpe din tara, preturi la alimente si servicii la fel de mari ca in cluj/sibiu… etc.

nastase 26 noiembrie 2012 at 7:03

mai ,ARD-i umflut ,te mai prostituezi mult pt ficare ticalos , slugi devotate , telului tau de inavutire …cu nistor ti-ai gasi nanasul, ia aminte ….

$$$ 27 noiembrie 2012 at 10:31

Bombonel ciocu mic ca-ti „mananca” ouale colegii puscariasi si te pun la 5upt!

Lasii ARD 26 noiembrie 2012 at 9:35

Da, trebuie ajutata Cetatea. N-a fost de ajuns ca s-a reconditionat cu preturi de cinci ori mai mari cetatea; e nevoie sa puneti preturi de zece ori mai mari. Asa ca sa-l votam pe Nistor pentru prosperitatea lui Hava. Trebuie sa votam portocaliul ascuns in spatele ARD ca sa mai taiati inca o data salarii, pensii si alocatii. Ca sa functioneze in continuare gastile din asociatiile de proprietari care fura sub protectia primariei. Votati-l pe Nistor pentru ca Hava sa se umfle si mai tare iar cetatenii orasului sa moara de foame. Asta este tot ce stie PDL-ul ascuns in spatele ARD: sa taie. La taieri sunt maestrii. Cand este vorba de dat stiu doar sa puna jandarmii sa dea bastoane in figura daca protestam. Nu va va este rusine lasilor portocalii sa mai apareti cu candidati la alegeri dupa ce ati jefuit o tara intreaga? Votul pentru ARD tot pentru Basescu e! Votam USL!

cocu 26 noiembrie 2012 at 15:42

mai deunazii, cu totul intamplator un intreprinzator , din cu totul alt colegiu in care candideaza nistor, povestea cum l-a sfatuit acesta, sa astepte pana v-a deveni el parlamentar ca sa-l „ajute” sa acceseze fonduri…oare vor face trafic de influenta fiecare parlamentar ,in alt colegiu , pt. derutarea SRI-ului..astia fac hora infratirii in jefuirea banului public..auzi bani de la UE, parca nu tot noi cotizam si la UE si tot noi, electoratul, luam mUE!!

Comentariile sunt oprite