Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Mircea Hava, primarul Municipiului Alba Iulia: Doar un om al Cetăţii poate ajuta Cetatea.

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Îl susţin şi îl votez pe Dorin Nistor

Întotdeauna am arătat că noi, albaiulienii, ştim să apreciem valorile adevărate şi realizările concrete. Iar cea mai recentă dovadă a fost verdictul pe care dumneavoastră l-aţi dat la alegerile locale. Când aţi arătat că albaiulienii sunt cerebrali, pragmatici şi serioşi.  Când aţi demonstrat că albaiulienii nu pot fi impresionaţi, păcăliţi şi minţiţi, pentru că ştiu că “se aleg cu ce aleg”. Iar pentru felul matur şi responsabil în care aţi ales să mă susţineţi se cuvine să vă mulţumesc încă o dată.
Suntem din nou în mijlocul unei campanii electorale în care în loc să asistăm la confruntări bazate pe idei şi planuri realizabile, avem parte de un stil electoral care contaminează şi dezamăgeşte. Nu poţi fi apreciat pentru şabloane rigide, decupate din manuale şi pregătite să fie folosite timp de patru săptămâni de oameni gata să candideze oricând pentru orice. Din fericire, există şi excepţii, iar Dorin Nistor este cel mai bun exemplu. Tânăr, capabil, profesionist, gata să meargă şi să lupte în capitală pentru cealaltă capitală, Alba Iulia. Foarte mulţi politicieni nu au înţeles încă un lucru important, singurul lucru important, de fapt: că la Alba Iulia singurul mod în care poţi fi apreciat e cel deschis şi onest, cu proiectele pe masă şi cu traducerea lor în fapte. De aceea am ales un om al faptelor, Dorin Nistor, să ne reprezinte şi să ne ajute de la Bucureşti, din Parlament,  să facem şi mai mult pentru Alba Iulia.
Visul albaiulian a prins contur de ceva vreme. Din păcate, nu e suficient să visezi, ci trebuie să crezi şi să lupţi pentru ceea ce visezi. Împreună cu echipa mea, căreia tot albaiulienii i-au dat girul, am dovedit că suntem pregătiţi să transformăm un vis într-una din cele mai frumoase realităţi din România, în care istoria se scrie la prezent la Alba Iulia. Sunt convins că pe 9 decembrie vom avea o nouă dovadă că noi, albaiulienii, ştim să ne facem singuri viaţa mai bună, că ştim să alegem ceea ce vrem noi nu ce ne zic şi încearcă să ne impună ei. Vă cer vouă, locuitorilor din Alba Iulia şi din localităţile alături de care oraşul se dezvoltă, nu politicienilor. Pentru că orice le-aş cere sunt convins că nu vor înceta acest carnaval al măştilor electorale. Nu vor renunţa la reuşita proprie pentru a construi, din Bucureşti, un viitor mai bun pentru Alba Iulia. Ultimii patru ani au demonstrat-o şi de alte dovezi nu cred că mai e nevoie. Vă propun un om capabil să comunice, dornic să lucreze, bucuros să se întoarcă oricând acasă la întâlnirea cu oamenii care l-au ales: candidatul ARD pentru Camera Deputaţilor, Dorin Nistor. Un albaiulian care poate să perceapă nevoile economice ale acestui colegiu şi să le rezolve, cu investitori importanţi atraşi şi proiecte realiste, sustenabile, care să ne dezvolte, aşa cum ne dorim cu toţii. De aceea, pe 9 decembrie, îl votez pe Dorin Nistor.
Împreună am transformat Alba Iulia în Cealaltă Capitală şi Cetatea Albă Carolina în mândria României. Albă Iulia, Cealaltă Capitală, trimite în Capitală cel mai bun om. Un om al Cetăţii care să lupte pentru noi în Parlamentul României. Acesta este DORIN NISTOR! Tânăr, integru, puternic, gata să ne reprezinte şi să lupte pentru Alba Iulia în Bucureşti. Am încredere în el! Garantez pentru el!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Cui îi spunem „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe: Nume care se serbează în ziua Sfântului Mare Mucenic, purtătorul de biruință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cui îi spunem „La mulți ani!” Nume derivate care se sărbătoresc de Sfântul Gheorghe: Nume care se serbează în ziua Sfântului Mare Mucenic, purtătorul de biruință Credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe în data de 23 aprilie. Aproape un milion de români își serbează onomastica, dintre care peste 730.000 sunt bărbați, iar peste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea