Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Mașini care să polueze mai puțin, fără să blocăm industria auto

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Mașini care să polueze mai puțin, fără să blocăm industria auto

Vrem un aer curat și avem mașini care elimină cât mai puține noxe. Care e calea pentru ca lucrul acesta să se întâmple fără a afecta utilizatorul sau industria? Că altfel, e clar, cea mai puțin poluantă mașină e una care stă, însă asta nu e o soluție.

Nu putem renunța la automobil, la autobuse și camioane și nici nu putem impune limitări pe care industria auto nu le poate pune în practică. În această privință, compromisul este cheia, iar PPE, cel mai mare grup politic din Parlamentul European a reușit să impună un astfel de compromis prin intermediul standardelor Euro 7, care urmează să fie ratificate în Parlamentul European.

Citește și: Mircea Hava, europarlamentar PNL: Unitate și solidaritate pentru o Europă puternică, acesta este mesajul simplu și clar al PPE

Mai exact, noile norme vor păstra, în parte, testele și condițiile existente deja în standardele Euro 6, însă vor impune condiții mai stricte pentru camioane, autobus și tot ce înseamnă autovehicul de mare tonaj.

Am ajuns, în acest fel, la o soluție echilibrată, care va asigura nu doar un nivel de poluare mai scăzut pe șosele, dar va permite și industriei auto să se adapteze treptat noilor realități și cerințe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Amenajare trotuare și spații verzi în satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Amenajare trotuare și spații verzi în satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „AMENAJARE TROTUARE ȘI SPAȚII VERZI ÎN SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea