Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Minorul care a furat o maşină din Șona, cercetat în stare de arest preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânărul care a furat un autoturism din comuna Şona şi fără a poseda permis, l-a condus pe drumurile publice, până în comuna Stemţ, va fi cercetat în stare de arest preventiv.

 

Potrivit IPJ Alba, „marți, 03 noiembrie 2015, minorul de 17 ani, din municipiul Târgu Mureş, cercetat de poliţiştii Postului de Poliţie Şona, pentru că ar fi sustras un autoturism parcat în faţa locuinţei unui cetăţean din comună, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj şi ulterior instanţei de judecată.

 

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătorie Blaj şi-a însuşit propunerea Parchetului şi a emis pe numele minorului un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.”

 

Informaţii de background:

La data de 02.11.2015, poliţiştii Postului de Poliţie Şona, sprijiniţi de poliţiştii Postului de Poliţie Crăciunelu de Jos l-au identificat pe un minor de 17 ani, din municipiul Târgu Mureş, care locuieşte, fără forme legale în zona Blajului, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de autoturism.

 

Se pare că, în noaptea de 30/31.10.2015, tânărul a profitat de faptul că autoturismul a fost lăsat, de către un cetăţean din localitatea Sânmiclăuş, neasigurat şi cu cheile în contact, l-a sustras şi, fără a poseda permis de conducere, l-a condus pe drumurile publice, până în localitatea Geoagiul de Sus, comuna Stemţ, unde a acroşat uşor autoturismul unui cetăţean din localitate.

 

După comiterea accidentului, tânărul a abandonat autoturismul, fiind identificat ulterior de poliţişti.

 

Faţă de minor, care mai este cercetat în alte 7 dosare penale, în principal pentru fapte de furt, a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea