Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Minor din Cugir, cercetat pentru furt, după ce a sustras portmoneul unei femei, în care avea 570 de lei şi documente

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Cugir l-au identificat, în flagrant delict, pe un tânăr din oraş ce a profitat de neatenţia unei femei şi i-a sustras portmoneul. Prejudiciul a fost recuperat, în cea mai mare parte.

La data de 11 mai a.c., în jurul orei 18.00, Politia Oraşului Cugir a fost sesizată de o femeie de 59 de ani, din oraş, cu privire la faptul că, cu puţin timp în urmă, într-o clipă de neatenție, cineva i-a fost sustras portmoneul în care avea 570 de lei şi documente.

Cu ajutorul indiciilor oferite de victimă, la scurt timp de la sesizarea faptei, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe un minor, de 17 ani, din Cugir, ca persoană bănuită de comiterea furtului.

Poliţiştii au reuşit să recupereze suma de 300 de lei şi documentele sustrase, iar faţă de minor au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea