Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, sărbătoreşte ziua Marii Uniri la Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu va sărbători, așa cum ne-a obișnuit, ziua Marii Uniri, 1 decembrie, la Alba Iulia, alături de toți cei care vor lua parte la acest emoționant eveniment.

E posibil ca ministrul Victor Negrescu să fie însoțit de invitați din afara țării, care își doresc să participe, alături de oficialul român, la manifestarea din Cetatea Marii Uniri.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și Programul zilei de 1 Decembrie de la Alba Iulia

În urmă cu câteva zile, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, s-a întâlnit, la Bruxelles, cu vicepreşedintele Comisiei Europene, comisarul european pentru Uniunea Energiei, Maroš Šefčovič și cu comisarul european pentru piaţă internă, industrie, antreprenoriat şi IMM-uri – Elżbieta Bieńkowska.

Tema reuniunii a fost dosarele de actualitate la nivelul UE, în domeniile gestionate de cei doi oficiali europeni, ținându-se seama și de perioada în care România va deține primul mandat la președinția Consiliului Uniunii Europene.

Potrivit ministrului Victor Negrescu, țara noastră intenționează să se implice în implementarea obiectivelor strategiei europene privind Uniunea Energiei, în consolidarea pieței unice europene, pentru a maximiza beneficiile atât pentru consumatori, cât şi pentru companii. România își va asuma, pentru șase luni, de la 1 ianuarie 2019, președinția Consiliului Uniunii Europene – una din cele șapte instituții ale uniunii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea