Mihai Petrescu (Mureşul Deva) la FC Unirea Alba Iulia

Mijlocaşul stânga Mihai Petrescu (Mureşul Deva, 24 ani) a ajuns sub comanda antrenorului Stelian Gherman, în condiţiile în care divizionara secundă hunedoreană este la un mic pas să nu înceapă returul. După cum  se ştie, „alb-negrii” l-au înregimentat deja pe fundaşul Ionuţ Şerban (fost la Deva), considerat o achiziţie reuşită de şefii Unirii. În acest moment în efectivul unirist se regăsesc o serie de jucători care vor fi testaţi în următoarele partide de verificare, sâmbătă cu Seso Câmpia Turzii, respectiv luni cu Sănătatea Cluj, ambele în deplasare. Este vorba de George Mădularea (CF Brăila, fundaş dreapta), Voicu Florea (Farul Constanţa, mijlocaş), M. Petrescu (Mureşul Deva, mijlocaş), Ban (Gloria Arad, 20 ani, mijlocaş), M. Mariş (Unirea Floreşti, atacant), A. Ianc (Corona Braşov, mijlocaş stânga) şi Arsenie (mijlocaş, Şcoala de fotbal „Ardealul”).
*Bălu reia pregătirea peste 10 zile
Accidentat din luna noiembrie, în meciul cu Juventus Bucureşti (etapa a 14-a), Sorin Bălu nu s-a antrenat la capacitate normală în această perioadă, fotbalistul de bandă dreaptă resimţind dureri la genunchiul drept. Acesta a efectuat azi un
examen RMN la Braşov pentru a afla exact perioada indisponibilităţii. „Mă temeam că va fi o intervenţie chirurgicală, credeam că sunt rupte ligamentele. Este doar o întindere şi mai trebuie să continuu recuperarea 7-10 zile maximum„, a spus fotbalistul ce a înscris un gol în tur, la Piatra Olt. Pe lista absenţilor de durată figurează şi alţi doi apărători, M. Pistol (accidentare suferită în ultima rundă a turului) şi Bumbac (tendinită), dar şi I. Grozav (posibil a fi împrumutat la CS Zlatna) în vreme ce atacantul M. Tănasă a reintrat în circuitul normal al pregătirii.

Dan HENEGAR

ELIT

Dan HENEGAR