Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

MIERCURI| Un nou raft al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba va fi inaugurat la Arieșeni: Prezentare de carte ”Căutătorii de povești”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un nou raft al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba va fi inaugurat miercuri, 19 iulie, la Arieșeni.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Miercuri, 19 iulie 2023, la ora 12.00, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba inaugurează un nou raft în teritoriu, al XXVIII-lea, la Arieșeni.

La momentele ce se vor desfășura la Biblioteca Comunală Arieșeni vor participa, alături de delegația Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, primarul comunei Arieșeni, Gheorghe Pantea, Mirela Mocan, consilier județean și profesor în localitatea gazdă, preotul Teodor Rusu și alți invitați.

Cu această ocazie va avea loc și o prezentare de carte, respectiv Căutătorii de povești. O călătorie prin bibliotecile de astăzi, un volum semnat de Radu Paraschivescu, Cătălin Ștefănescu, Irina Păcurariu și Vlad Petreanu. Totodată, între Primăria Comunei Arieșeni și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba se va încheia un parteneriat în baza căruia se vor putea organiza diferite alte activități culturale.

Prin intermediul proiectului 2.9 Fondul special – Raftul Bibliotecii Județene Lucian Blaga în Județul Alba, Consiliul Județean Alba, împreună cu Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, oferă comunităților din județ câte o mini bibliotecă, cu circa 300 de volume, cărți noi, din toate domeniile biblioteconomice, sporind atractivitatea bibliotecilor partenere. Dincolo de fondul de carte dat în custodia Bibliotecii Comunale Arieșeni, prin parteneriatul semnat cu această ocazie, între administrația locală și instituția de cultură se pun bazele unor noi colaborări culturale.

Evenimentul de miercuri, 19 iulie 2023, este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Primăria Comunei Arieșeni și Biblioteca Comunală Arieșeni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud

Unirea Ziarul

Publicat

în

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud Bărbatul care a organizat într-un bar din orașul Abrud activităţi de jocuri de noroc, fără a deţine licenţă sau autorizaţie, a fost obligat, definitiv, să achite suma de 800.000 de lei la bugetul de stat. Singura modificare survenită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea