Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

METEO| Cum va fi vremea în Transilvania, în perioada 27 aprilie – 10 mai: temperaturi sub 20 de grade ziua și ploi, după data de 1 mai

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În Transilvania, meteorologii prognozează pentru următoarele două săptămâni o vreme cu temperaturi diurne maxime de 16-20 de grade și cu ploi moderate cantitativ, aproape zilnic, după data de 1 mai, conform estimării de pe site-ul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), valabile pentru perioada 27 aprilie – 10 mai.

În prima săptămână de prognoză, regimul termic va fi caracterizat de variații semnificative de la o zi la alta. Cele mai ridicate valori sunt de așteptat pe 28 aprilie, când vor fi, în medie, maxime de 20…22 de grade, dar și pe 1 mai, când se vor înregistra în jur de 19 grade, în timp ce pe 29 aprilie, cea mai rece zi din interval, valorile termice diurne vor fi de doar 11…12 grade. Temperaturile minime vor marca o scădere accentuată, de peste 6 grade, din 29 până în 30 aprilie, când se vor apropia de pragul de îngheț.

Ulterior, vremea va intra într-un proces de încălzire, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale în această perioadă. Astfel, media temperaturilor maxime va fi de 16…20 de grade, iar cea a minimelor de 4…7 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în 28 și 29 aprilie, când vor fi posibile și cantități de apă mai însemnate, apoi după data de 1 mai, este posibil să plouă aproape zilnic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea