Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Membru al grupării „Talibanii” din Cugir, capturat după 3 ani de urmărire internaţională pentru tentativă de omor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți, 28 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au pus în executare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis în data de 30 iulie 2014 de Tribunalul Alba, privindu-l pe Graţian Ioan Vaşarhelean., de 27 de ani, din Cugir, care este condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 4 ani şi 6 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat şi deosebit de grav şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

V.G.I. a făcut parte din gruparea „Talibanii” din Cugir şi era dat în urmărire naţională şi internaţională din august 2011.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud pentru executarea pedepsei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea