Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Medicii chirurgi, Prabir și Terezia Boruah au făcut peste zece operații la Spitalul din Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La mai puțin de o lună și jumătate de când au fost angajați la Spitalul Orășenesc Cugir ce doi medici chirurgi, soții Prabir și Terezia Boruah (32 și respectiv 30 ani) au efectuat mai bine de 10 operații  în ambulatoriul de specialitate al unității locale de sănătate, iar în săptămâna care urmează au planificate alte trei intervenții.
operatiePotrivit informațiilor primite, aceștia, sprijiniți de un anestezist din cadrul Spitalului Județean Alba au realizat operații de colecist, hernie, apendicită, stomac, amputare de membre necrozate s.a.
Specialiști în chirurgie generală, cei doi medici au activat anterior la o clinică din Cluj -Napoca, iar pe 3 iunie au semnat contracte cu normă întreagă cu spitalul cugirean și asigură consultații, gărzi de chirurgie și operații în cadrul unității.
Până acum, spitalul apela la medici din Aiud și Sebeș, situație ce făcea ca pacienții să primească asistentă și intervenții după un program destul de limitat.
Recent, familia Prabir a primit și o locuința de seviciu într-un un bloc ANL situat în piața de sus a orașului.  (C P )


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea