Rămâi conectat

Actualitate

Meciul FC Unirea Alba Iulia cu Alro Slatina va fi transmis de TVR 3

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 31 martie, va fi o zi în care privirile microbiştilor din judeţ vor fi aţintite pe postul TVR 3, care va transmite două întâlniri importante pentru suporterii albaiulieni. Mai întâi, de dimineaţă, de la ora 11.00, confruntarea din etapa a 18-a a seriei vestice din Liga a 2-a, dintre Alro Slatina şi FC Unirea Alba Iulia (zi în care căpitanul unirist Adrian Pascal va aniversa împlinirea vârstei de 31 de ani), pentru ca seara, de la ora 18.00, de la Alba Iulia să fie televizat în direct meciul de baschet „All Star” feminin.
În privinţa „alb-negrilor” care au trecut facil de FC Bihor, trupa lui Gherman are parte de o perioadă încărcată, cu trei partide dificile într-o săptămână (intermediară în Liga a 2-a şi Liga a 3-a): sâmbătă în deplasare cu Alro, miercuri (4 aprilie) acasă cu FC Olt Slatina, respectiv în 7 aprilie meci extern cu Poli Timişoara. Cum efectivul unirist este destul de redus numeric (Bălu şi M. Mariş – absenţi tot returul), albaiulienii trebuie să evite primirea unor cartonaşe galbene, la limita suspendării aflându-se Bumbac, N. Oltean, Pleniceanu şi S. Mureşan.
lAşteptarea ratei de la Empoli
Surse apropiate divizionarei secunde susţin că până la finele lunii în curs Empoli trebuie să achite tranşa rămasă de 60.000 euro din transferul lui Fabian Himcinschi la gruparea italiană din Serie B, care, în caz contrar ar putea avea probleme cu obţinerea licenţei pentru stagiunea următoare. Şefii unirişti intenţionează ca după încasarea respectivilor bani să plătească rata cuvenită lunii februarie, dar şi să stingă restanţele celor trei prime din tur. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Câte pensii speciale există în România în prezent. Ce privilegii au revoluționarii, dar veteranii de război

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Câte pensii speciale există în România în prezent. Ce privilegii au revoluționarii, dar veteranii de război Citește și: Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 2024 Pensiile speciale în România sunt un subiect care continuă să stârnească dezbateri aprinse. Conform datelor centralizate de Casa Națională de Pensii Publice (CNPP), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea