Meciul FC Unirea Alba Iulia cu Alro Slatina va fi transmis de TVR 3

Sâmbătă, 31 martie, va fi o zi în care privirile microbiştilor din judeţ vor fi aţintite pe postul TVR 3, care va transmite două întâlniri importante pentru suporterii albaiulieni. Mai întâi, de dimineaţă, de la ora 11.00, confruntarea din etapa a 18-a a seriei vestice din Liga a 2-a, dintre Alro Slatina şi FC Unirea Alba Iulia (zi în care căpitanul unirist Adrian Pascal va aniversa împlinirea vârstei de 31 de ani), pentru ca seara, de la ora 18.00, de la Alba Iulia să fie televizat în direct meciul de baschet “All Star” feminin.
În privinţa “alb-negrilor” care au trecut facil de FC Bihor, trupa lui Gherman are parte de o perioadă încărcată, cu trei partide dificile într-o săptămână (intermediară în Liga a 2-a şi Liga a 3-a): sâmbătă în deplasare cu Alro, miercuri (4 aprilie) acasă cu FC Olt Slatina, respectiv în 7 aprilie meci extern cu Poli Timişoara. Cum efectivul unirist este destul de redus numeric (Bălu şi M. Mariş – absenţi tot returul), albaiulienii trebuie să evite primirea unor cartonaşe galbene, la limita suspendării aflându-se Bumbac, N. Oltean, Pleniceanu şi S. Mureşan.
lAşteptarea ratei de la Empoli
Surse apropiate divizionarei secunde susţin că până la finele lunii în curs Empoli trebuie să achite tranşa rămasă de 60.000 euro din transferul lui Fabian Himcinschi la gruparea italiană din Serie B, care, în caz contrar ar putea avea probleme cu obţinerea licenţei pentru stagiunea următoare. Şefii unirişti intenţionează ca după încasarea respectivilor bani să plătească rata cuvenită lunii februarie, dar şi să stingă restanţele celor trei prime din tur. (H.D.M.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...