Rămâi conectat

Sport

Meci în CEWL, miercuri ora 18.00, Piešťanské Čajky-CSU Alba Iulia

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Debut în Liga Europei Centrale în 2014 pentru CSU Alba Iulia. Echipa universitară întâlnește miercuri, 15 ianuarie 2014, în deplasare, în CEWL formația slovacă Piestanske Cajky, în manșa retur a confruntării dintre cele două combatante.

Chiar dacă joacă în Slovacia și are de străbătut un lung drum cu autocarul, formația antrenată de Miroslav Popov pornește drept favorită în partidă, având în vedere modul în care a căștigat partida tur, disputată în Sala de Sport a Universității din Alba Iulia, care a arătat o diferență clară de valoare între cele două echipe. Astfel, în manșa tur CSU Alba Iulia s-a impus clar, scor 71-44 (18-15, 19-17, 17-5, 17-7), în urma unei partide dominate de la un capăt la celălalt de CSU Alba Iulia, chiar dacă a existat ușor echilibru până la pauza mare, când diferența pe tabelă a fost de doar 5 puncte. În partea a doua însă universitarele au început să practice un joc defensiv agresiv, lucru care nu le-a mai dat oaspetelor nicio șansă, care nu au reșit să mai marcheze doar 12 puncte în ultimele două sferturi. În final, tabela a arătat clar diferența de valoare din această seară între cele două combatante, 27 de puncte. Meciul de mâine din Liga Europei Centrale vine după eșecul de la debutul din acest an al echipei cu eliminarea din Cupa României, care nu a fost cauzat însă de probleme financiare, ci de un joc neașteptat de slab prestat de echipă. Sportivele de la CSU Alba Iulia nu-și explica eșecul de la Arad, cu campioana ICIM, având în vedere condițiile bune de pregătire și faptul că sunt la zi cu plata salariilor.

Declarații

Annemarie Părău: Avem condiții foarte bune, până acum nu am avut probleme nici cu banii, nici la antrenamente. Îmi pare extrem de rău că am pierdut la Arad, ne-am dorit foarte mult să câștigăm meciul acesta, însă am prins o zi mai slabă, se mai întâmplă să ai și astfel de zile. Cred că ne putem reveni, a venit o nouă jucătoare, pe care trebuie să o întegrăm în echipă, dar avem o echipă bună și condiții bune aici și spun că vom avea un rezultat bun până la final în campionat.

Chastity Reed: Sunt mulțumită de condițiile oferite de club, nu am avut niciun fel de probleme aici, iar eșecul de la Arad a fost o simplă întâmplare. Cu siguranță nu aceasta este diferența dintre echipa lor și a noastră și cred că le vom învinge data viitoare. Rămâne să ne luptăm în continuare pentru câștigarea campionatului și sunt încrezătoare că putem merge până la capăt.

Miroslav Popov: Sper ca înfrângerea cu Arad să nu lase urme prea adânci la echipă și că vom fi pregătiți miercuri să câștigăm în Slovacia. Chiar dacă jucăm în deplasare trebuie să ne facem jocul și să câștigăm, nu știu ce se va întâmpla exact acolo, dar cu siguranță avem șanse mari să învingem o echipă pe care în meciul tur am dominat-o. Mă bucur că am tot lotul la dipoziție, am făcut primele antrenamente în formulă completă și ne pregătim intens pentru a face în continuare jocuri bune.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea