Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

MARȚI: Biblioterapia, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. „Despre competiție”, cu psihoterapeutul Cosmin Bara

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

MARȚI: Biblioterapia, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. „Despre competiție”, cu psihoterapeutul Cosmin Bara

Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba organizează marți, 26 martie 2024, o nouă activitate în cadrul proiectului 3.30 Biblioterapia.

Activitatea va avea loc la sala de lectură a bibliotecii județene, de la ora 17:00, și se va desfășura sub forma unui atelier de psihologie și psihoterapie aplicată. Tema propusă de psihoterapeutul Cosmin Bara este „Despre competiție”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și: MARȚI: Concert extraordinar de orgă, la Catedrala Romano-Catolică „Sfântul Mihail” din Alba Iulia, susținut de Eduard Antal, unul dintre numele cu rezonanță majoră în lumea artistică din Europa

„Competiția este o parte integrantă a vieții noastre, o forță care ne împinge să ne depășim limitele, să ne îmbunătățim și să evoluăm. Însă, în același timp, poate fi și o sursă de stres, anxietate și tensiune în viețile noastre.
Din perspectiva psihoterapeutică, competiția poate fi definită ca un proces în care indivizii se angajează într-o luptă pentru obținerea unor resurse limitate sau pentru atingerea unor obiective personale sau sociale. Această luptă poate fi manifestată în diferite contexte, cum ar fi mediul profesional, educațional, social sau personal.

Acum vă întreb: Ce sentimente vă inspiră competiția? Gândiți-vă la familie, fotbal, job la orice relație în care dumneavoastră sunteți în competiție.

Dacă vă stăruie mintea la teama de a pierde și te bucuri doar atunci când câștigi, iar această bucurie dispare în timp ce pregătești următorul eveniment atunci competiția te blochează pe o frecvență joasă.”, transmite psihoterapeutul Cosmin Bara.

Pe lângă informațiile de interes pe tema dată, bibliotecara Luiza Pop va prezenta câteva lucrări din domeniu, cărți care se află în colecția de carte de specialitate a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba și care pot fi consultate la sala de lectură sau împrumutate la domiciliu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase texte cu URARI creștine pe care le poți trimite prin SMS cu ocazia sărbătorilor pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cele mai frumoase și simple mesaje de Paște creștine. URARI și FELICITARI de Pastele 2024. Scurte mesaje pentru prieteni, profesori, colegi, pe care le puteți transmite prin SMS de Sfintele Paști Romanii trimit, rudelor și prietenilor, cu ocazia sărbătorilor de Paște milioane de mesaje simple prin SMS. Iată mai jos ce mesaje de Paşte poţi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea