Rămâi conectat

Politică Administrație

Marius Rof despre Târgul Apulum Agraria: Strategia păguboasă a conducerii Consiliului Județean Alba și-a arătat din nou fața!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marius Rof despre Târgul Apulum Agraria: Strategia păguboasă a conducerii Consiliului Județean Alba și-a arătat din nou fața!

Marius Rof, consilier județean de la USR a transmis în mediul online că mutarea Târgului Apulum Agraria la Ighiu a stârnit indignarea potențialilor cumpărători.

„De data aceasta s-a întâmplat la Târgul Apulum Agraria de la Ighiu, unde a fost mai mult un boicot atât din partea producătorilor locali dar și a vizitatorilor. Mutarea vestitului târg a stârnit indignarea majorității, potențialilor cumpăratori din Alba Iulia care aștepau să-și facă ultimele provizii din recolta producătorilor locali.

Să fie oare această schimbare de locație o schimbare cu caracter politic??? Să fi contat oare că mii de potențiali cumpăratori dintr-un oraș cu primar USR sunt mai nesemnificativi decât, câteva zeci de cumpărători dint-o comună cu primar PNL? Sau probabil e o mutare strategică păguboasă, dintr-un lung șir care arată lipsa de viziune a celor care, conduc astăzi Consiliul Județean Alba”, a scris Marius Rof pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea