Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Marius Filimon, încântat de viteza cu care se desfășoară lucrările la noua sală de sport a Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu”, din Alba Iulia 

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Marius Filimon, încântat de viteza cu care se desfășoară lucrările la noua sală de sport a Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu”, din Alba Iulia

Viceprimarul Marius Filimon se declară mulțumit de viteza cu care se lucrează la ridicarea noii săli de sport a școlii gimnaziale ”Avram Iancu din Alba Iulia.

”Ritm bun de lucru la Sala de educație fizică școlară care va fi folosită de cei peste 800 de elevi ai Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia. Începute la finalul lunii noiembrie 2022, lucrările au avansat conform graficului de execuție și în acest moment este realizată structura metalică a noii construcții. Investiția este realizată de către Compania Națională de Investiții iar lucrările au o valoare de 2 milioane lei, durata totală de realizare fiind de 6 luni.

Primăria Alba Iulia a pus la dispoziție terenul de 1158 mp și a asigurat viabilizarea acestuia, costul suportat de municipalitate fiind de peste 400.00 lei.

Sala va avea o suprafața totală construită este de 388 mp iar terenul pentru exerciții fizice are dimensiunile de 9×18 metri. Desigur, vor fi realizate toate spațiile necesare unei bune funcționări: vestiare pentru fete și băieți, două săli de dușuri, grupuri sanitare, cabinet medical, depozit de materiale sportive. În exterior se vor realiza 650 mp de spații verzi și 120 mp de trotuare iar accesul va fi din bulevardul Ferdinand I.”, a declarat viceprimarul Marius Filimon.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea