Marius Călușer – la Metalu, Gabriel Cotoară – la Olimpia, noii antrenori principali ai formațiilor din Aiud!

Antrenori principali noi la echipele din Aiud ce activează în Liga a IV-a: Marius Călușer a preluat Metalu, iar Gabriel Cotoară (fost la Fortuna Lunca Mureșului) a fost instalat principal la concitadina Olimpia!

Astfel, dacă proiectul de colaborare între cele două reprezentante fotbalistice ale municipiului aiudean nu s-a concretizat, deși ideal era formarea unei singure echipe, cele două combatante vor aborda viitoarea stagiune a Ligii a IV-a cu bănci tehnice primenite.

ELIT

Modificările fotbalistice cuprind și alte paliere ale celor două cluburi. La Olimpia, Remus Țălnar va fi antrenorul coordonator al sectorului de copii și juniori, iar Nicu Sasu se va ocupa de problemele organizatorice (competiții). La Metalu 2016, Radu Andone a revenit după șase luni și se va ocupa de formația juniorilor A1. În stagiunea precedentă, aiudencele au terminat în partea a doua a ierarhiei, Olimpia – pe locul 9, Metalu – pe poziția a 11-a, între ele intercalându-se Fortuna Lunca Mureșului, fosta formație pregătită de Gabriel Cotoară.

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...