Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Marii datornici ai judeţului Alba înregistrază datorii de 6,6 milioane euro la bugetul public. Vezi care sunt aceştia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ANAF a făcut publică lista cu marii contribuabili din România care înregistrează obligaţii restante la bugetul de stat. La 31 martie 2012, şase mari societăţi din judeţul Alba sau care au legătură cu judeţul înregistrau datorii la bugetul de stat în valoare totală de 26.740.984 lei. Din această sumă, 15.702.729 lei trebuiau înapoiaţi până la sfârşitul lunii martie.

Cele mai mari datorii – 13,69 milioane lei, le înregistrează S.C. Remarul 16 Februarie care a preluat Metalurgica Aiud. UM Cugir are de dat la stat 10,3 milioane de lei, bani reprezenzând datoriile istorice ale Uzinei Mecanice.

Peste 1,3 milioane de lei reprezintă restanţele înregistrate de Uzina de vagoane Aiud S.A. Un alt mare contribuabil din Alba cu datorii la buget este producătorul de hârtie S.C. Pehart tec S.A. Petreşti ale cărei datorii totale se ridică la 709.008 lei, urmată de producătorul de porţelan S.C. Apulum S.A., cu 552.997 lei restanţe la stat. Alpin 57 Lux SRL, unul dintre cei mai mari producători de îngheţată din România cu sediul central în judeţul Alba, are cele mai mici datorii – 37.630 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea