Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Mama unuia dintre tinerii din Cugir reţinuţi pentru şantaj: Victima i-a atras în capcană printr-un comportament obscen!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În luna februarie, doi bărbaţi din Cugir au fost reţinuţi de poliţişti în urma unui flagrant, aceştia fiind acuzaţi că au şantajat o tânără cu publicarea unui film dacă nu le plăteşte 10.000 de euro. Cei doi au fost surprinşi chiar în momentul când primeau o tranşă de 600 de euro, fiind ulterior arestaţi preventiv. Mama unuia dintre cei doi tineri susţine că în toată situaţia creată victima, adică tânăra în vârstă de 23 de ani, ar avea o mare parte din vină.

Iată varianta doamnei Simona-Rădiţa Dăian:

„Solicit publicarea acestui articol în virtutea dreptului la replică, fiind foarte indignată faţă de tot ce s-a întâmplat, se întâmplă şi, nu în ultimul rând, faţă de comentariile făcute de diverse persoane vizavi de articolele apărute în presă pe această temă.

Opinia publică trebuie să cunoască adevărul pentru a-şi forma o imagine clară a situaţiei de fapt, lucru pe care am speranţa că şi justiţia îl va constata. Este foarte trist dragi cititori, să fiu nevoita să fac eu aceste lucruri, dar trebuie. Oare chiar atât ne-am dezumanizat încât nu mai ţinem cont de adevăr nu vrem sa-l vedem chiar!? Dacă ai greşit o dată, înseamnă ca eşti vinovat întotdeauna?

Scopul oricărei cercetări penale eu ştiu că este aflarea adevărului. Am avut şi am încredere în justiţie dar deja este prea mult pentru mine. Cine ne va reda nouă liniştea, sănătatea compromisă şi, de ce nu, încrederea în dreptate în societate, şi cu ce preţ?!

Cunosc foarte bine situaţia în cazul celor cercetaţi sub stare de arest în aşa-zisul şantaj demascat de G.P. în data de 29 ianuarie 2013. Sunt în posesia tuturor convorbirilor ce au avut loc între cei 3, de la începutul relaţiei lor, adică din 10 decembrie 2012. Categoric relaţia nu începe prin şantaj aşa cum a declarat ea organelor de cercetare şi în declaraţia de denunţare calomnioasă, ci dimpotrivă se vede foarte clar pe tot parcursul convorbirilor că ea este cea care insista foarte vulgar, posesiv şi indecent. Reiese foarte clar faptul ca ea foloseşte de la început un limbaj vulgar imoral, de mahala, nicidecum de nivelul la care se pretinde a fi. Începe relaţia cu D.C.F., ca apoi să continue şi cu S.I.F. În acelaşi timp, în data de 2 ianuarie, cand soţul A.P. o prinde lucrurile se schimbă puţin între ei pentru că D.C.F., dispreţuind astfel de femeie (adulter, imoralitate, vulgaritate) refuză să o mai întâlnească, fapt ce o duce la disperare şi insistă în a se întâlni. Văzând că şi aşa este refuzată, evitată, începe cu ameninţările la fel de vulgare, imorale şi insistente ca şi până acum şi în urma refuzului primit trece la planul B, adică acea denunţare calomnioasă la poliţie ticluită cel mai probabil de ea împreună cu soţul ei.

Nu dau şi nu arăt decât organelor de cercetare, deocamdată, acele înscrisuri, mi-e ruşine şi să le citesc dar dacă va fi cazul voi recurge la orice pentru aflarea adevărului. Nu este nici băiatul meu aşa cum aş dori să fie, are multe defecte, dar în cazul acesta se vede foarte clar din convorbirile scrise între 10 decembrie 2012 – 28 ianuarie 2013, este mult superior acestei feme, care singură afirmă că „a mai ars şi pe alţii”, fapt care mă determină să lupt până la capăt pentru dreptate, pentru aflarea adevărului cu orice preţ. Eu şi familia mea nu mai avem nimic de pierdut. Suntem deja distruşi dar nu cedăm. Vom lupta până la capăt. Vom găsi şi dreptatea, poate cu preţul sănătăţii vieţii noastre, dar nu vom renunţa”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Începe vacanța de Paște 2024: Câte zile libere au elevii și când se întorc la școală după Paște

Ziarul Unirea

Publicat

în

Începe vacanța de Paște 2024: Câte zile libere au elevii și când se întorc la școală după Paște Elevii vor intra de astăzi, 26 aprilie, în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce la școală miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. Vacanţa de vară va începe vineri, 21 iunie, după finalizarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea