Rămâi conectat

Ştirea zilei

Maior Tudor-Gheorghe Pașca, noul adjunct al inspectorului șef, la Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Maiorul Tudor-Gheorghe Pașca (36 de ani) este noul adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) ”Avram Iancu” Alba, după ce la începutul lunii octombrie a promovat concursul pentru acest post, iar în această săptămână decretul de numire în funcție a fost semnat de Inspectorul General al Jandarmeriei Romane, col. Ionuț Cătălin Sindile.

Astfel, echipa managerială a IJJ Alba este formată din colonel Marius Claudiu Giurea – inspector șef, locotenent-colonel Dan Vasile Popa – imputernicit prim adjunct al inspectorului șef și maior Tudor-Gheorghe Pașca – adjunct al inspectorului șef, care anterior fusese împuternicit pentru a ocupa această funcție.

Mr. Tudor-Gheorghe Pașca activează în cadrul IJJ Alba de 13 ani, de la vârsta de 23 de ani, și a avansat treptat în grad.

Între responsabilitățile sale s-au numărat coordonarea activităților de constatare a faptelor antisociale, de identificare şi prindere a autorilor faptelor, de identificare a persoanelor vătămate, a martorilor şi mijloacelor materiale de probă, de întocmire a actelor de constatare şi de predare a suspecţilor către organele abilitate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, mr. Pașca a fost responsabil de pregătirea personalului subordonat, de coordonarea activităților pe linie de pază și protecție, respectiv de coordonarea activității personalului de cercetare – documentare.

Mr. Tudor-Gheorghe Pașca este absolvent al Facultăților de Drept și Științe Economice din cadrul Universității ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia, dar și a unor stagii de formare, organizate de către Inspectoratul General al Poliției Române, în parteneriat cu alte instituții, în domeniul luptei împotriva traficului de persoane și în domeniul cercetării judiciare.

De asemenea, noul adjunct al inspectorului șef a absolvit două masterate, disciplinele studiate fiind Managementul Serviciilor Publice și Instituții de Drept Bancar Fiscal Vamal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată Șase medici noi își vor începe activitatea în curând la Spitalul Municipal Blaj. Unitatea medicală are astfel 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea