// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Maior Tudor-Gheorghe Pașca, noul adjunct al inspectorului șef, la Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba

Maiorul Tudor-Gheorghe Pașca (36 de ani) este noul adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) ”Avram Iancu” Alba, după ce la începutul lunii octombrie a promovat concursul pentru acest post, iar în această săptămână decretul de numire în funcție a fost semnat de Inspectorul General al Jandarmeriei Romane, col. Ionuț Cătălin Sindile.

Astfel, echipa managerială a IJJ Alba este formată din colonel Marius Claudiu Giurea – inspector șef, locotenent-colonel Dan Vasile Popa – imputernicit prim adjunct al inspectorului șef și maior Tudor-Gheorghe Pașca – adjunct al inspectorului șef, care anterior fusese împuternicit pentru a ocupa această funcție.

Mr. Tudor-Gheorghe Pașca activează în cadrul IJJ Alba de 13 ani, de la vârsta de 23 de ani, și a avansat treptat în grad.

Între responsabilitățile sale s-au numărat coordonarea activităților de constatare a faptelor antisociale, de identificare şi prindere a autorilor faptelor, de identificare a persoanelor vătămate, a martorilor şi mijloacelor materiale de probă, de întocmire a actelor de constatare şi de predare a suspecţilor către organele abilitate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, mr. Pașca a fost responsabil de pregătirea personalului subordonat, de coordonarea activităților pe linie de pază și protecție, respectiv de coordonarea activității personalului de cercetare – documentare.

Mr. Tudor-Gheorghe Pașca este absolvent al Facultăților de Drept și Științe Economice din cadrul Universității ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia, dar și a unor stagii de formare, organizate de către Inspectoratul General al Poliției Române, în parteneriat cu alte instituții, în domeniul luptei împotriva traficului de persoane și în domeniul cercetării judiciare.

De asemenea, noul adjunct al inspectorului șef a absolvit două masterate, disciplinele studiate fiind Managementul Serviciilor Publice și Instituții de Drept Bancar Fiscal Vamal.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

3 Răspunsuri la Maior Tudor-Gheorghe Pașca, noul adjunct al inspectorului șef, la Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba

  1. Nelu Floca 19.10.2018 la 21:37

    FELICITĂRI și MULT SUCCES în această funcție !!!

  2. Nelu Floca 19.10.2018 la 21:38

    FELICITĂRI și MULT SUCCES în această funcție !!

  3. Florin 19.10.2018 la 22:11

    Felicitări !! MULT SUCCES ÎN NOUA FUNCȚIE!