Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mai multe persoane, tâlhărite pe o stradă din Alba de un minor cu o bâtă și un cuțit. Prada: câteva țigări și un parfum

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mai multe persoane, tâlhărite pe o stradă din Alba de un minor cu o bâtă și un cuțit. Prada: câteva țigări și un parfum

Un minor din Alba a fost trimis în judecată de magistrații Judecătoriei Alba Iulia pentru săvârşirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 23 mai, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară la Judecătoria Alba Iulia, iar motivarea a fost făcută publică pe portalul rejust.ro.

În actul de sesizare s-a reţinut, în esenţă, că inculpatul în data de 31.03.2023, în jurul orei 01:00, pe timp de noapte, în timp ce se afla pe bd. Republicii, în municipiul Alba Iulia, fiind însoțit de minorul L.S.P., a deposedat persoana vătămată de câteva țigări și persoana vătămată de un parfum în valoare de 150 lei, în contextul în care a profitat și a fost încurajat de numitul L.S.P., care a amenințat persoanele vătămate, acesta din urmă având asupra sa, la vedere, o bâtă, și îndreptând la un moment dat un cuțit spre persoanele vătămate.

În cauză nu au fost formulate cereri şi excepţii cu privire la legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală şi nu se impun a fi invocate nici din oficiu.

Decizia poate fi atacată cu drept de apel în termen de 3 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

10 decembrie | Spectacolul musical pentru copii „Erus și Valea Recunoștinței” al celebrei Opere Comice pentru Copii, la Inspire Cinema din Alba Mall, din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie | Spectacolul musical pentru copii „Erus și Valea Recunoștinței” al celebrei Opere Comice pentru Copii, la cinematograful din Alba Mall, din Alba Iulia Teatru la Cinema are plăcerea să anunțe că duminică, 10 decembrie, de la ora 11:30, locuitorii orașului Alba Iulia sunt invitați să urmărească, proiectat pe marele ecran al cinematografului, ÎN […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare