Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Magazin LIDL la Alba Iulia. Compania a început demersurile pentru deschiderea unui supermarket pe strada Lalelelor

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Compania germană LIDL a depus la Primăria municipiului Alba Iulia documentaţia privind construirea şi amenajarea unui supermarket strada Lalelelor la intersecţie cu bulevardul Revoluţiei 1989.

Potrivit unor surse din cadrul administraţiei locale lucrările ar putea să fie finalizate până la sfârşitul acestui an, şi astfel pe piaţa produselor agroalimentare, electronice şi de uz casnic să mai intre un jucător.

Potrivit aceloraşi surse reatailer-ul ar fi depus deja la Agenţia pentru Protecţia Mediului, o cerere pentru acord de mediu pentru elaborarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ).

Un jucător important nu doar pentru preţurile mici cu care operează ci şi pentru că 80% dintre produsele comercializate sunt marcă proprie, înregistrând un mare succes încă de la primele magazine deschise în ţară. Ar fi cel de-al 5-lea magazin LIDL deschis în judeţul Alba, după ce fostele supermarketuri PLUS au fost preluate de reţeaua retailer-ul german.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea