Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Luni, la Blaj: ”Sara bună lui Crăciun”. Concert de colinde și cântece de iarnă, cu artiști consacrați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

afis A3 sara buna lui craciun-6-01Luni, 21 decembrie, cu începere de la ora 18.00,  la Centrul Cultural ”Iacob Mureșianu” din Blaj,  se va desfășura ultimul eveniment artistic dedicat sărbătorilor de iarnă.

Sub titlul « Sara bună lui Crăciun » Primăria Municipiului Blaj organizează un concert de colinde și cântece de Crăciun susținut de artiști profesioniști consacrați.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Manifestarea care se află la cea de a VI-a ediție va aduce în fața blăjenilor atmosfera celebrelor concerte de Crăciun prin intermediul a trei soliști ai Teatrului de operetă și musical “Ion Dacian” București: Mioara Manea-Arvunescu, Florin Butnaru și Amelia Antoniu.

Farmecul colindelor tradiționale din folclorul românesc se va regăsi cu siguranță în interpretarea Retei Rus și a Mariei Dan Păucean iar muzica ușoară va fi reprezentată de vocea alba-iulianului Alin Ignat.

Administrația publică locală și-a făcut un obicei de a organiza an de an un spectacol extraordinar de colinde susținut de artiști profesioniști recunoscuti.Sper ca și în acest an blăjenii să primească în dar de sărbători din partea noastră acest eveniment de ținută”, spune primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Spectacolul va fi prezentat de jurnalistul Ioan Moldovan. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză Timar Augusta, de la Liceul Teoretic „Petru Maior” din Ocna Mureș și Todoran Diana de la Liceul Teoretic „Sfântul Iosif”, au reușit să obțină mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză. Citește și: Bianca-Maria Grosu, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea