Rămâi conectat

Actualitate

Luna martie vine cu bucurii pentru Asociația SM Speromax Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Pentru că e primăvară și pentru că e luna Martie, o lună dedicată femeii, Asociația SM SPEROMAX ALBA organizează miercuri, 6 Martie 2013, un eveniment de celebrare a femeilor ce suferă de Scleroză Multiplă, invitându-le la o întâlnire cu echipa ”Centrului de Informare și Consiliere pentru pacienții de Scleroză Multiplă” și cu voluntarii asociației, pentru a discuta problemele pe care acestea le întâmpină după diagnosticarea cu Scleroză Multiplă, dar și pentru a dărui un zâmbet ca o floare, un gând frumos ca și simbol de mărțișor.

“Femeile diagnosticate cu Scleroză Multiplă vor primi marțișoare confecționate de voluntarii Asociației SM SPEROMAX ALBA și vor lua masa împreună cu aceștia la cantina Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Asociația SM SPEROMAX ALBA are ca scop creșterea calității vieții  persoanelor suferinde de Scleroză Multiplă și după cinci ani de activitate, cu mari eforturi am reușit să obținem acreditarea asociaței ca furnizor de servicii de informare și consiliere pentru aceste persoane cărora viața le-a adus această suferință. Scleroza Multiplă este „boala cu o mie de fețe” care nu întreabă „de ce?”, o boală care vine pe neașteptate și te lasă fără simțuri, însă alături de tinerii voluntari încercăm să „redăm speranța” și să luptăm împreună împotriva ei”, se arată într-un comunicat remis păresei de Cristian Dima, PR-ul Asociației.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii Dragobetele, sărbătoarea dragostei la români, îşi are rădăcinile în tradiţiile dace şi în credinţa într-un fel de zeu al iubirii, a cărui cinstire, pe 24 februarie, marca simbolic şi începutul primăverii. Dragobete, fiul Dochiei, era zeul dragostei şi al bunei dispoziţii. I se mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea