Rămâi conectat

Politică Administrație

Ludovic Orban, Florin Roman și Gabriel Pleșa, invitați de Ioan Lazăr să se înscrie în ALDE: Am avut discuții constructive cu mulți din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că îi așteaptă pe membrii vechiului PNL să se înscrie în partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu, iar cu o parte dintre ei a avut discuții constructive în acest sens.

Ioan Lazăr a spus, răspunzând unei întrebări, că inclusiv liderul PNL, Ludovic Orban, este așteptat să se înscrie, dacă își schimbă atitudinea și declarațiile.

”Orban a fost un lider marcant al PNL”, a spus Ioan Lazăr.

De asemenea, el susține că a avut discuții în acest sens cu mulți dintre foștii lideri ai vechiului PNL, însă pentru a se înscrie în ALDE au nevoie de un impuls.

Liderul ALDE Alba consideră că încet, încet, liberalii se adună în jurul lui Tăriceanu în ”adevăratul partid liberal-european”

”Zilele trecute, peste 50 de membri din sectorul 2 al Capitalei au semnat adeziuni la ALDE. PNL-ul este în degringoladă, nu știu ce se va întâmpla, dar eu consideră că vechiul PNL, haina vechiului PNL, a fost îmbrăcat de PDL-iști și încet, încet încearcă să dea la o parte tot ce e liberal. Nu știu dacă se vor numi liberali în continuare, s-ar putea să-și schimbe numele. Lupul își schimbă părul dar năravul ba. Eu mi-aș dori din suflet ca și liberalii din Alba să vină în număr cât mai mare sau toți dacă e posibil, alături de ALDE. Este păcat ca vechi lideri ai PNL să rămână alături de cei care i-au hulit atâția ani și, știți și dvs., nu s-a ajuns niciodată la un consens”, a spus Lazăr.

În ceea ce privește situația în Alba, Ioan Lazăr susține că îi așteaptă pe toți membrii vechiului PNL să revină în adevăratul partid liberal.

”Nu pot să cred că Gabi Pleșa a ieșit, din proprie inițiativă, împotriva reducerii impozitului de la 16 la 10% sau împotriva drepturilor și libertăților oamenilor. Trebuie să arate că sunt alături de cei de la PDL, probabil și Băsescu le transmite prin telepatie anumite mesaje, dacă nu direct. Am avut discuții cu foarte mulți liberali și pe față. Le-am spus că mi-aș dori să vină alături de noi”, a spus Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent

Bogdan Ilea

Publicat

în

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent În anul 2023 deși rata infracționalității a scăzut cu 1% față de anul 2022, a avut loc o creștere exponențială a infracționalității economice. Aceasta a crescut cu 13,7%, așa cum a precizat Comisar-șef de poliție, Florin Dogaru în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea