Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Lucrări de reparaţii la fântânile arteziene din Alba Iulia: Achiziţie directă, în valoare de 180.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lucrări de reparaţii la fântânile arteziene din Alba Iulia: Achiziţie directă, în valoare de 180.000 de lei

Primăria municipiului Alba Iulia achiziționează prin cumpărare directă lucrări de reparații la fântânile arteziene din Piața Cetății, Parcul Sf.Ecaterina și de pe str.Calea Moților.

Valoarea totală estimată a contractului este de 180.000,00 lei, fără TVA.

Fântână arteziană din Parcul Sfânta Ecaterina formată din 11 cuve la cere jetul de apă este asigurat de 3 pompe a căror motoare electrice au o puete de 3x350W. Cuvele sunt din material plastic, iar sub efectul tasării solului în jurul lor s-au deformat, apărând fisuri pe cutele de tasare. Convertizoarelor de fracventa ce comandă turația pompelor, respectiv înălțimea jetului de apă sunt defecte, înălțimea jetului de apă fiind de peste 2 m există o pierdere mare de apă.

Fântână arteziană amplasată pe stradă Calea Moților vis a vis de Primăria Mun Albă Iulia, în vecinătatea Hotelului Militar are nevoie de lucrări ample de rapartie la partea de cuva, finisaje, instalația de recirculare a apei, instalația de alimentare cu apă și instalația electrică.

Fântână arteziană din Parcul Cetății este formată din 34 de cuve, fiecare echipta cu pompă proprie și sistem de lumini. Sistemul de jocuri de lumini este deconectat de la instalația electrică fiind nevoie de reconectarea să la panoul de comandă și punerea în funcțiune.

Prestațiile solicitate:

Reparații la fântână arteziană din Parcul Cetății:

Conectarea corpurilor de iluminat al celor 34 de cuve în panoul de comandă aflat în camera tehnică și punerea în funcțiune a acestora. Circuitul electric între corpurile de iluminat și camera tehnică este executat.

Reparații fântână arteziană din Parcul Sfânta Ecaterina:

Pentru schimbarea celor 11 cuve din material plasitic cu diametrul de 1,00m și adâncimea de l,80m ale fântânii arteziene, stabilizarea terenului în jurul acestora și refacerea tabloului de comandă a pompelor sunt necesare următoarele operațiuni:

Reparații fântână arteziană de pe str. CALEA MOȚILOR (vis a vis de Primăria Mun Albă lulia):

Pentru repararea cuvei din beton cu formă rotundă de diametru 5,50m, a instalațiilor hidraulice și electrice ale fântânii arteziene sunt necesare următoarele operațiuni:


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea