Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș, succes la Under 17 și eșec la Under 19, la primele meciuri din acest an

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș, succes la Under 17 și eșec la Under 19, la primele meciuri din acest an, în dubla cu Transilvania Bistrița. Etapa următoare, la Under 17, este derby cu liderul Gloria Bistrița-Năsăud.

În primele dispute din 2024, pe Stadionul „Pielarul” pe teren sintetic, LPS „Florin Fleșeriu” a învins la Under 17 și a pierdut la Under 19, în dubla cu Transilvania Bistrița, mecirui contând pentru play-off-ul Seriei 9 din competițiile organizate de FRF.

La Under 19, LPS Sebeș – Transilvania Bistrița 2-6 (1-2), reușitele gazdelor fiind semnate de Roșu (14), Nistor (57). Antrenorul Cosmin „Coco” Groza mizat pe formula Pintilie – Fălămaș, Alb, Țălnar, Crețu, T. Fleacă, A. Oancea, Șerb, Buhazi, Nistor, Roșu; au mai jucat G. Fleacă, T. Grosu, Boca, Morariu. LPS Sebeș se poziționează pe locul 6, cu 16 puncte, 5 înfrângeri din tot atâtea jocuri în play-off, golaveraj 4-22. Duminică, 24 martie, este tot dispute internă, cu ACS Mediaș (locul 4, 22 de puncte).

La Under 17, LPS Sebeș a învins Transilvania Bistrița, scor 3-1 (0-1). Conduși la pauză, amfitrionii au revenit prin golurile înscrise de Alisie (58), Fulea (81), Crișan (89), împotriva ocupantei poziției a 3-a. Doru Oancea i-a utilizat pe Similie – Davel, Cătană, Vintilă, Moise, T. Crișan, Cosma, Rădac, Ghitan, Hudrea, Todea; au mai jucat: Alisie, Hațegan, Fulea, Dican. Cu 4 victorii succesive, LPS Sebeș se menține pe locul secund, cu 35 de puncte, golaveraj 18-4, iar runda viitoare, duminică, are derby pe teren propriu, cu Gloria Bistrița-Năsăud, lider, cu un punct în față.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea