Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș a câștigat seria la Under 17 și prima victorie a anului la Under 19

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În a patra rundă din 2023, în play-off-urile campionatelor naționale organizate de Federația Română de Fotbal, în “Arini”, în dubla cu ACB Ineu LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș a câștigat la Under 19 (primul succes din această primăvară, după 3 înfrângeri). Va fi o pauză pentru Sărbătorile Pascale, iar în penultima rundă, sâmbătă, 22 aprilie, este dublă cu LPS Tg. Mureș.

La Under 17, în derby-ul primelor două clasate s-a înregistrat o remiză, care a dus trupa lui Doru Oancea în postura de câștigătoare a seriei, cu două etape înainte de final (arădenii, locul secund, sunt cu 8 puncte în spate).

În etapa a 8-a din Seria 8, play-off:

*Under 19, LPS Sebeș – ACB Ineu 5-1 (1-1), după 0-1 în minutul 14, pentru gazde au punctat Hăprianu (30, 67, 84) – triplă și Grecu (49, 71) – o dublă. După 8  jocuri în Seria 8, LPS Sebeș este pe locul al 4-lea, cu 28 de puncte (golaveraj 14-15).

Pentru LPS Sebeș, antrenor Cosmin Groza, au evoluat Groza – G. Fleacă, Stanciu, Tutelea, Fălămaș, Grecu, Hăprianu, Popescu, Buhazi, A. Oancea, Dărămuș; au mai jucat Pintilie, Szekely, Roșu, Tamaș.

*Under 17, LPS Sebeș – ACB Ineu 1-1 (0-1), a egalat Todea (70)

Antrenorul Doru Oancea a mizat pe Groza – Crețu, Vintilă, T. Fleacă, Alb, Avram, Șerb, Ghibu, Moldovan-Varro, Nistor, Glonț; au mai jucat A. Buhazi, Todea, Similie, Alisie, Cosma; pe bancă Popoviciu, Hațegan, Similie. Această remiză, venită după 3 victorii consecutive, a făcut ca trupa din Sebeș să se mențină lider, cu 43 de puncte în 8 etape (14-8 golaveraj), fără a pierde.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia 2-3 (0-0), în play-off-ul eșalonului terț!!! Studenții au dat lovitura

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitar Alba Iulia a dat lovitura la Ungheni, la primul joc după despărțirea de antrenorul Bruno Vienescu! Formația din Cetatea Marii Uniri au învins 3-2 (0-0), după un al doilea act de senzație, în care au revenit de la 0-1. Interimatul asigurat de Nicolae Ghișa a adus și prima victorie din play-off, după 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea