Rămâi conectat

Sport

LPS Alba Iulia a câștigat toate meciurile, la Festivalul Național de MiniBaschet de la Costinești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa LPS Alba Iulia, pregătită de antrenorul Valentin Urian, a câștigat toate meciurile susținute în cadrul Festivalului Național de Minibaschet de la Costinești.

La competiția juvenilă, cel mai important eveniment la acest nivel din România, s-au înscris un număr record de echipe, 175, cu peste 2000 de micuți practicanți ai sportului sub panou, peste 200 de antrenori și 711 meciuri disputate. Cele 47 de formații participante la feminin au fost repartizate în 5 grupe, iar formația din Cetatea Marii Uniri a câștigat toate cele 8 jocuri din cadrul Grupei A, după cum urmează: 39-7 cu CSȘ Tg. Jiu, 47-8 cu ACS Smart Basketball Team Cluj (gri), 44-15 cu ACS KSE Tg. Secuiesc A, 60-5 cu ACB CSU Sibiu, 49-7 cu ABC Galactiva Brașov, 52-18 cu CSȘ Gherogheni, 53-15 cu ABC leii București și 66-10 cu ACS ID Îngerii Băniei Craiova.

S-a terminat o săptămână plină de emoții în care am învățat să fim o echipă, să luptăm, să ne respectăm adversarii și să trecem peste momentele grele! Avem o echipă cu un mare potențial care promite sa demonstreze multe în viitoarele competiții. Mulțumim părinților care ne-au susținut la terenuri dar și de acasă. Vom reveni în forță din sezonul viitor competițional, urmând să ne înscriem la Under 13”, a spus Valentin Urian.

Lotul LPS: Andrea Carla Alexandru, Alexia Maria Birău, Alina Natalia Balaș, Bianca Costea, Eliza Maria Căta, Ana Ecaterina Damian, Maria Nichimiș, Maya Ioana Niga, Elisabeta Ioana Suciu, Alexia Maria Panescu și Georgiana Elena Panescu (surori gemene) Anastatsia Maria Jitaru și Antonia Terezia Jitaru (surori gemene), Adelina Maria Hada. Este a doua participare a LPS Alba Iulia la o competiție pe malul mării, după ce în urmă cu o săptămână, tot la Costinești, la Festivalul Național de Babybaschet elevele Ralucăi Dan au realizat 7 victorii din 9 partide.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea