Rămâi conectat

Politică Administrație

Lotul 3 al Autostrazii Orăștie-Sibiu va fi deschis circulației până în 15 noiembrie

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pănă în 15 noiembrie va fi gata și ultimul lot al autostrazii Orăștie-Sibiu. Comisia de Arbitraj a acordat o extensie de timp firmei Impregilo pentru finalizarea acestei portiuni iar angajatii companiei s-au angajat in scris ca vor finaliza cei 16 kilometri care nu sunt afectati de alunecările de teren până în iulie, iar cei 6,7 kilometri afectaţi de alunecările de teren, până în noiembrie 2014.

„Lotul 3 autostrăzii Orăştie – Sibiu, singurul care mai trebuie dat în folosinţă între cele două localităţi, va fi gata pe 15 noiembrie. Cei de la Impregilo au primit o extensie de timp până în noiembrie 2014. Vreau să ne înţelegem bine: data de 15 noiembrie 2014 nu este o dată stabilită nici de mine, nici de CNADNR, ci este stabilită de Completul de Arbitraj. Angajamentul lor scris este că până în iulie termină cei 16 kilometri care sunt neafectaţi de alunecările de teren, iar cei 6,7 kilometri afectaţi de alunecările de teren, până în noiembrie” a afirmat astăzi, într-o conferinţă de presă la Simeria, ministrul Dan Şova.

Autostrada Orăştie-Sibiu a fost deschisă circulaţiei în 20 decembrie 2013, pe distanţa dintre Orăştie, judeţul Hunedoara şi Cunţa, judeţul Alba, respectiv aproximativ 44 de kilometri, după ce anterior, în cursul aceleaşi zile, a fost inaugurat şi lotul 4 al acesteia, între Sălişte şi Sibiu, în lungime de 16 kilometri.

Valoarea totală de construcţie a tronsonului Sibiu – Orăştie este de 716 milioane de euro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea